Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Па имамо свадбу али не и младенце јбг. :)
Ma za popa uvek ima posla :D
Pa nadjite neke mladence! Mici, kakvi su tvoji stavovi po pitanju udaje?
Ali ja ne mogu da budem kuma sama sebi...tužnoooooooo.
Kad je utekao peki,sad moramo da čekamo novu žrtvu :D
Pa možemo mi tebe i u vojsku da pratimo umesto da te udajemo.... Biraj šta ti više drago....
Prva muška osoba koja se pojavi na temi.......al' ćemo se načekati... :D
Пуфно, ја се не удајем!!!
Pa ko se udaje, ja sam se izgubila!
Aaaa, Maloletna se udaje!! Kuuul!! :)
Khm a šta sam ja?
Елек -.-
Ti si pop.
Da draga?
Мојне вако, поп си не можеш да нам будеш потенцијални младожедња. Ок?
Pop samac,tražim popadiju :D
I sad cekamo musko celjade da dodje, pa pravimo svadbu?
Елек, ја те упозоравам :Р
O ljudi moji...
Pravimo zamku, samo neki da se zezne i iskuca nešto ovde.
Хахахахха ајде да навучемо неку наивчину :)))