Спе®мерска екипа 7

1. Ponasajte se normalno (ukoliko je to moguce), da ne provale! :D

2. Hahahahha čuj normalno :D

3. Teško je to, biti normalan...

4. А нема везе, бар да се потрудимо :)))

5. Aj zovem vučka,jel može?Jedino ako nije negde u švaleraciji...

6. E i ja pisem gluposti, ko je jos ovde normalan! :)

7. Jeste našle mladoženju?!

8. Aj probaću,ali ko će njega da navata,ili spava ili je negde u šteti.

9. Ево Вучка тражимо, он је наиван прилично. :)

10. Teško da je naivan,ima 34 godine,bivšu ženu,dete i gomilu švalerki.

11. Nema ovde nikog naivnog...

12. Хахаххахаах па добро, нисам знала то за швалерке.

13. Uuuuu, pa gde nadje tog Elekt? Cccc...

14. Pa on sigurno nije,možda ja mogu da prođem :D

15. Takvog mladoženju neću, nekog finog, poštenog, kao što sam ja :D

16. Pa nisam ni mislio da ga tebi damo,šta će ti mator konj.

17. A je l' ti hitno Maloletna? Sacekaj par dana, dolazi moj drug, postenijeg neces naci... :)

18. Pa ja sam ovde jedino žensko koje nije protiv udaje, nekog mladog nađite.

19. Pa čekaj doktora,pošto je peki utekao.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.