Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Лаку ноћ,лолега.
Ја се задржао у граду,пошто се ортак сели следеће недеље,па смо ишли да га поздравимо.
Laku noć, Elek :D
Докторе, ако, ваља то. :)
Сад,јебига,нисам ни стигао да ти се јавим,пошто сам касно сконтао да морам да журим на бус.
Ништа бре, него ја се чудим малопре, оно, оде човек у продавницу не врати се. :)))
Ево,сад слушам нешто за трежњење:
http://www.youtube.com/watch?v=evrs_9tUmDE
Ово је моје годиштее...еј :) Фино!
Па ето,уживај. А баш је заразна ствар. :)
Maloletna izgleda kao pametnica, mnogo mladje izgleda nego sto zaista jeste, sitne gradje, voli da se duri kad joj nesto nije po volji, inace je veoma pametna i mastovita. Iako ponekad izgleda izgubljeno i nezasticeno itekako je svesna stvari oko sebe. I uvek sa cudjenjem posmatra "ziljavuse"...
Mici se trudi da deluje starije, zrelija je od svoje generacije, obozava da se sredjuje, sminka, stikle i tako to. Ponasa se zastitnicki prema mladjima od sebe, voli da savetuje, veoma je komunikativna, mozda cak i malo previse. :) Ne dozvoljava da je iko gurka, ili radi iza ledja, tad je najgora! I pre svega veoma je pravedna!
Eto, tako izgledate u mojoj glavi, mada nisam imala dovoljno vremena da stvorim pravu sliku o vama. :)
E, a sad vi! :D
Али пази, не уклапа ми се у расположење, тренутно ми ово штима...http://www.youtube.com/watch?v=XXlkTQjIq5U&feature=related
Ево једна лаганија:
http://www.youtube.com/watch?v=GwFm4mbSuSI
Dobro ti je ovo za trežnjenje, Doco, fina muzika...
Mici, napiši ti nešto o Pufni, meni ovako kasno ne ide baš najbolje.
Inače, sve si pogodila, prilično očigledno, osim toga da volim da se durim...hmmm...a možda i volim stvarno, ne znam...
Свако воли понекад да се дури,зар не? Није то ни код кога посебно изражено.
Али за мене си сасвим погодила, оно не знам како успевате да провалите људе овако!!! Само да додам да сам директна искрена и романтична...то су онако неке битне особине. :)
Доцо, сад ћу да послушам...:))
Ево, пишем Пуфна!
Maloletna, a inace je l' pises nesto, pesme, price i tako to?
ona je verovatno mislila na "derište" durenje, Doktore, zato ja to kažem...
Mici, ne fermam nešto negative, inače ne volim kada devojka peva, ja samo momke slušam :D
Daaaaaa, ja pišem svašta, Pufno, davim se u pisanju...svi stilovi, sve vrste, proza, poezija... :D
Nisam mislila na deriste, napisala bih to da jesam. :)
Пише она,и то богами врло перспективно... Да не испадне да се улизујем,али стварно волим кад видим да она нешто напише.