Спе®мерска екипа 7

1. Kuuul, i ja piskaram po malo, pesme, pricice, tako to... Moraces da mi das da procitam nesto, ako hoces? :)

2. Ma taj tip durenja...nisam od onih koji se naljute pa onda nikako da se odljute. Ja ne mogu da izdržim, posle dan-dva više nisam ljuta i ne znam kako mi to uspeva. Ali ako nekog ne cenim ovako kao osobu, nikakvo durenje neće tu pomoći, prosto imam takvo mišljenje stalno.

3. E bas mi je drago sto sam pogodila barem nesto, znaci jos uvek nisam izgubila moc procenjivanja osoba! :)

4. Jao, Doco, hvala...trudim se tu i tamo. Daću ti jednom ponešto, Pufna, inače mi ovako bolje ide proza.

5. Добро,Пуфно... Знам да ме не познајеш довољно,ал како ти делујем на први поглед?
    Само информативно питам?

6. Па овако, Пуфна, мени делује млађе него што стварно јесте, баш због овога Пуфна, већ сам написала да ме асоцира на младу особу, млађу него што стварно јесте. Воли да се дружи, али са момцима је стидљива. Све што зна у животу, све је морала сама да научи, како бих рекла учила је на својим грешкама. Не воли кад је упадљива, стога се облачи једноставно и не превише нападно. Воли децу и животиње. Не воли кад неко некога малтертира, одмах се постави заштитнички. Воли да вежба али је пречесто лења за то.
    Надам се да сам бар нешто погодила.

Доцо, послушах, свиђа ми се!

7. Мици,а која од ове две што сам окачио?

8. Ih, pa tebe ne znam uopste, samo znam da si kolega filolog, i to mi malopre rekose! :)
    Evo- fin decko, ima bradu, brkove, nosi beli mantil (to je zbog nadimka),
    hmmm, voli filozofiju, cita puno... Ne znam dalje! :)

9. Друга, опасно ми се допада.

10. Хахахах 2 пута сам написала млађу него што стварно јесте...:))))

11. Gde doci dade bradu i brkove, šta će mu to?

12. Имам само браду и не носим бели мантил него избледели тексас горњак. Све остало је тачно. :)

13. Шта фали, мени је брада скроз океј :) кад није неуредна додуше.

14. Volim zivotinje, decu (bila sam vaspitac u srednjoj), volim da se druzim, ali imam mozda i vise drugova nego drugarica. Sto se tice maltretiranja drzim se po strani, jedino ako nisu meni drage osobe.
    A ovako sam prilicno upadljiva sarena odeca, pirsing, bla, bla... I da, uglavno sam sve sama naucila u zivotu. :)

15. Какоо сам стекла погрешан утисак...:)))

16. Znaci nisam losa u procenjivanju, heh, ponosna sam! :D

17. Пуфна,претпоставио сам да си нека која се издваја из масе. :)

18. Imaš bradu, Doco? Uuuuuuuuuu.......ja se uopšte ne trudim da budem upadljiva, za razliku od Pufne.

19. Хаххаха Малолетна једина си ти неупадљива за сада. :)))
    Е а што не вариш Негатив, мени су скроз океј.

20. Имам брадицу,и то чисто да покрије ожиљак који имам на том месту.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.