Harikiri moderatora

  1. Što pišeš u množini?
    S kim sediš i konstatuješ da ste opušteni?

  2. :mazi svoje debelo crevo:

    Хахахахаха, како си ме само насмејала, јеб'ла слику своју. :)))

  3. Ja kao 'autor' prihvatam sve kritike, na ovoj temi pogotovo!

    Prste, aj sad u slucuju da si naduvan ponovicu pitanje, mada se svakako pokazalo da samo ako prihvatim sa osmehom i verom to što kažeš da su mi defke koje još nisi a nikada ni nećeš pročitati čisto suvo stvrdnuto užeglo govno, da samo tada imam neke šanse da zadobijem poštovanje i udostojenje odgovorom od strane tebe...

    ...jer radi se o tome da definicija sa naslovne koja je obrisana kao nekvalitetna ne bi bila uocena za brisanje ukoliko ne bi bila na naslovnoj, a posto postoji zilijardu pišljivih defki i boljih i gorih koje nisu ...

    ma da predjem na stvar, treba vam jaka naslovna da bi koju defku i prodali, ako vec muzete autore na tu varijantu onda bi bio i red da ako je vec niste obrisali na vreme da je jednostavno povučete ali ne na groblje vec tamo gde bi joj bilo lepše zarad opšte sreće. I gde ti tu vidiš upoređivanje i kakve to veze ima sa time da li su sve defke govna ili ne?

  4. Ono, mislim, uvek sam bio daleko bolji od svih vas, iako nikad nisam hteo da vam to kazem... Uvek ste hteli da budete ja... Nikada to necete biti... zalim

  5. Srednjoškolski sarkazam...

  6. Sarkazam i prema tebi i prema meni.
    http://www.youtube.com/watch?v=BmYv5V7UPZM&feature=related
    ja osecam miris belog luka ovde. Ti ga ne osecas. I moje i tvoje definicije su govno.
    (lažem, mislim na tvoje. Moje su suvo zlato, i ti to znaš)

  7. bolje patka u loncu nego mačka pod miškom...

  8. Ја жалим што моја говна више нису житка и лепљива, као мед. Увек сам полагала наду у њих да ће остати једра прековремено, као да за њих неће важити природни закони који важе за говна. Нешто попут оног осећаја када мати гаји наду да ће баш њено дете преживети брутални напад марсоваца.
    Волим их, та мала, смрдљива, ужегла гованца. А и порађала сам их као рањена кошута краву.
    Хрњау, знаш како кажу јевреји: Погледај своје говно пре него што пустиш воду, не спуштај се у канализацију да би се уверио да ниси изасрао дијамант.

  9. Zmio, natera mi suze na oči :(

  10. Bas ono sto sam hteo da kažem... nikada nećete biti ja. Moje govno će uvek biti lepše boje od vašeg, jer moje govno će uvek mirisati lepše od vašeg. To je tako i ne može se promeniti, žalim.

  11. Моје ће мирисати боље! Ја поједем кило каранфилића дневно у те сврхе!

  12. U stvari, da se ne uvredite, sve ja vas cenim, ali ni izdaleka toliko kao sebe, jer ipak su moje definicije najbolje. Ili bar bolje od vasih. sto i nije tako tesko, jer su vase veoma lose. golo govno, kao sto rekoh.

  13. твоје су говно у бермудама.

  14. Tvole su doduše dobro govno, al govno u špilhoznama.

  15. Ако су шпилхозне исто што и унтерцингери онда ниси у праву. Моје су у неглижеу, то је бар јасно.

  16. A šta se ovde piše?
    I ja bih, ali ne shvatam ništa.

  17. Ti si odavno glupa, al nisam hteo da ti kažem.

  18. Ништа посебно, онтологија гована и тако те ствари.

  19. еј бре ти! немој да ми вређаш жену. Мојој жени само ја могу да кажем да је глупа. али нећу док не узмем презиме и поклоне.

  20. Tako je Zmio.
    Reci mu.
    Ja ne smem!!
    Prezime sam ti dala, a poklone dok nakupim od štekara.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.