Prijava

Hahahaha. Ok Gamby, moj tata je jači od tvog.
Koji car...

Kod moderatora mi smeta to sto kada god nekog banuju pisu razloge kao spam teme ove,spam teme one,glupe definicije,vrijedjanje itd. Ljudi,samo napisete da je taj i taj banovan,sta imate nama sirotinji da objasnjavate zbog cega je neko banovan. Banovan je i ne pitaj zasto,dobices i ti ban.

Е сад ми је жао што више нисам модератор... Не могу да критикујем на овој теми... Пу јебем ти сунашце...

Амеба је у овом случају комплимент, а не увреда. :)

Да се придружим критикама. Нећу критиковати ниједног конкретно, већ све одједаред, јер су ми сви исти.

1. Модератор - то је виртуелно отелотворење најгорег соја људи - сеоских пандура. Сеоски пандур је онај најглупљи из села, лупеж који све ради по сопственом нахођењу, чељаде без икаквих моралних обзира. Игнорише туђе и све премерава преко својих естетичких и етичких аршина. Он је уједно и тужилац и судија и пендрек и џелат.
2. Женски модератор - виртуелно отелотворење шалтеруша. Док су једне богиње иза стакала свога шалтера, ове друге врше своју божју дужност иза стакла свога монитора. Са њима разговора нема. Женска глава кад утуви нешто, ма колико то глупо било, тако мора и да буде. Можеш ти и на глави да дубиш, и муда своја да одсечеш - узалуд! А' тек што воле да паметују... Богови сачувајте! Кад крене мудрост да куља, том налету ни силина цунамија није равна. Да је задња жена на планети и да судбина врсте зависи од нас двоје, обљубио модераторку не бих. Пре бих се парио са шимпанзом. Боље је да ми дете буде потомак шимпанзе или орангутана него модератора. Не смејте се, истину вам зборим.

Ја ово, у ствари, пишем јер су ми, ни кривом ни дужном постер обрисали. Нека будала није разумела, није јој се допао, и мој најбољи постер "Тино-Нино", који је месец дана стар, је завршио своју каријеру.
Стога вас опет позивам, господо сеоски пандури и госпођице шалтеруше, пошто видим да игноришете моју молбу у једној од тема, ОБРИШИТЕ СВЕ МОЈЕ ПОСТЕРЕ!
Ја више ниједан нећу да окачим. Колико год да ме је интелектуалног напора стајало, и колико год мала вредност његова била, не желим да је један од вас магараца пушта у канализацију.

Толико од мене.
у потпису, Апостроф

Апострофе који ти је ђаво? Овде си већ 2 године и ако ниси сконтао како ствари стоје ниси ми ни мало јасан.

Можда постер има адресу другог сајта?

Апострофе,
свако указивање на недостатак демократије у Србадији представља откривање топле воде и јурење ветрењача курцем. Ако прихватиш стање такво какво јесте,мање ће болети,веруј.

Да је задња жена на планети и да судбина врсте зависи од нас двоје, обљубио модераторку не бих.

oooo... veruj mi da bi. :)

btw...
verovatno je na sebi imao adresu nekog drugog sajta.

@jankovic... s' oprostenjem... nedostatak demokratije u srbadiji... vukajlija???? prihvati stanje... ovim si usao u uzi izbor za mis patetike 2010.

Znaš kako apostrofe, meni su skoro obrisali najpopularniju definiciju koja je bila u životu nekih 2 godine i nešto valjda, pa svejedno ne kmečim zbog toga. Znaš zašto? Zato što me zabole. Kad bih se pored problema iz života nervirao i oko tako banalnih gluposti, jebem li ga gde bi mi bio kraj.

Келте,прочитај моју последњу дефиницију. Ја сам АНТИпатетичар. Ја све теже подносим навалу ових нових Дон Кихота на сајт. Било је забавно,али сад већ смара.

stavi link na wikipediju, da ne bude da sam piso bezveze
http://sr.wikipedia.org/wiki/Subjektivni_objektivizam :)

znam... imao sam taj moment pre jedno god dana :)
onda se tolko smoris da te bas briga... i onako je sve ovo ovde, sto rece kurd jednom, jedan hard disk i procesor koji moze da stane u kajzenov ceger za pijacu.

i onako je sve ovo ovde, sto rece kurd jednom, jedan hard disk i procesor koji moze da stane u kajzenov ceger za pijacu.

И можеш тиме да убијеш птицу кад гађаш гнездо на дрвету. :)

Ниси ти антипатетичар, ти си само обични конформиста и опортунуст. И нисам ја овде дошао да тебе забављам својим Донкихотством, тако да можеш слободно да ми сјашеш с курца.
Је л' пише у наслову "критика"? Пише! Ето, ја критикујем.
И пишам се на ваш "субјективни објективизам". Оно чега би поштен човек требало да се стиди, тиме се ви, хуље и лупежи, дичите.

Натакнем вас
у потпису, Апостроф

И зато људи никад нису схваћени озбиљно...

"Ви сте стока што сте ми то урадили"

"набијем вас на курац"

Како очекујеш да неко после можда и погледа твој проблем апострофе леба ти???

O tome ja pričam.

El o'š i šalteruše da natakneš?

Да је задња жена на планети и да судбина врсте зависи од нас двоје, обљубио модераторку не бих.