Ко последњи победник 51

1. Хахаххаах, е у ту клопку је упадала моја кева редовно, ал са мојом млађом сестром, а да ти кажем нешто, ја увек најгоре прођем, неће Милица да се брине о папагају нека је Марина ће, неће Милица де се брине о корњачи, ево може Марина....али увек код мене заврше!

2. Šta da ti kažem-bolećiva sam na tužne okice,i padam k'o budala kerećom odanošću na fraze mog sina-zna da može da me "kupi" samo tako..do jedne granice :))

3. Хаахахха ееее, а кад пређе границу....:))))
    Јој ја се питам каква ћу кева да будем. Знам да није још време за то, али опет, не можеш а да не размишљаш понекад о тако битној теми.

4. Znaš kako:ja sam bila izbezumljena u startu-još u porodilištu.E,kad sam videla kako one babice nose po 3-4 bebe u rukama i "dele" ih mamama k'o karte-samo mi je sinulo:ko će nežnije i bolje da ga pazi,da ga voli i štiti bolje od mene?Ko će bolje da se brine o njemu? I,te sekunde sav strah mi je bukvalno,nestao! :))
    Priroda je čudo! :))

5. Хахахахха е слажем се! Природа ипак учини своје, оно предодређен си на крају крајева да имаш потомке, и како бих рекла ''програмиран'' си да умеш да се бринеш о њима...ал страх увек постоји. Е али знаш како, ја рачунам ако будем имала доброг партнера који ће да буде добар отац, много ми је све олакшано, ипак ниси сам у целој работи. :))

6. Ma,narafski,ali to odma' od starta da dresiraš!Hehehe :))

Jbg,pošla mi krv na nos,shiit!

7. Ххахахаха, наравно. :)
    Не зезај...аууу...

8. Opet se potukla u kafani :D

9. Не дирај жену, виш да је фина, даје ми савете и све...

10. Hahahah ova glava svašta zna,neki misle da je luda :D

11. Хахаххаха о чему ти причаш? Него бре јеси ли видео доказ?

12. Sad je ok,'oće to meni tako ponekad..
    Elektro,tukla sam se u snu-sanjala da tabam nekog tipa,džiu-džicu i tako to... :)

13. Ja tebi ič ne verujem micika :D

14. Нињђуцу ија-хоооо...:))))
    Елек, срам те било!

15. Dobro veče svima.

16. Добро вече, Вуче. :)

17. Veče vuk.Kolike su ti oči :D

Što sram me bilo?

18. Не верујеш ми. :Р

19. Naravno da ti verujem.Problem je što ti meni ne veruješ.Jel tako vuče :D

20. Хахахаха само ти питај Вука, он зна најбоље. ;))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.