Ко последњи победник 51

1. Ne znam ja ništa, ja sam još nov ovde.A i ne volim da se mešam u ljubavne probleme, imam dosta svojih :D

2. Što si ti neki pokvaren vuk.

3. Mani Vuju na miru,Elektro :)

4. Pa vidi kako me gleda :D

5. Ја волим име Вук.

6. Pa kako drugačije da te gleda? :))

7. Pa šta ima mene da gleda?

(verovatno razmišlja da su tri stvorenja ispred njega veoma ukusna :D )

8. Izvini, nisam hteo da te uplašim.Ja sam pitom vuk :D

Inače, ne zovem se vuk, to je samo nadimak.

9. Od mene bi se otrovao,siroma' :))

10. ja samo da se javim gogi :))))

11. Zašto bih se otrovao?

12. Zekanaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))
    Gde si,lepotice?? :))
    FALIŠ JAKO!!! :))))

13. Vuče,sva sam puna šize i nervoze-tako da bi u najboljem slučaju dobio jedan masan gastritis :))

14. Zekoooo!!!

Našao sam ti mladoženju,pitao je ta tebe u kafani :D

15. Е Вуче прочитала сам да се не зовеш вук, ал ја само напоменуча да волим то име.

16. videh strujni :)), al nema slika, ili me zeza net ovde
    a falim, a :)))))

17. Jok i ne! ;)))
    Aj' vrći se kući o'ma! :))

18. Jao da viš kakav je,sav je plav :D

19. Еј зеко и не видех те, излапела....поз за тебе :)

20. Beži strujni, jedva sam se rešio one moje nesreće.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.