Jebiga sad ko je u pravu, imam podatak oko 1050...
Е то јесте сигурно.
Jesam li ja pobijedio?
Па треба ваљда тачан број да се погоди. Ко зна ако ти не знаш, мајку му? Ти си поставио, ваљда треба да знаш тачан одговор.
Хахаха, можда човек питао зато што не зна.
Лик нас изгледа опасно зајебава. :)
Racunao sam da ce biti dileja koji ce odvaljivati, ali vidim radi viki...
Ма сви смо отишли на вики да видимо да ли је Дивац одиграо више од хиљаду утакмица. Је л' ти знаш или не знаш?
Pa ako je imao preko 1500 blokada, a u prosjeku, recimo oko 1i po bananu, to je negdje oko 1000 utakmica. A i Pekijev post mi malo bio orjentir.
И да зна, и да не зна, банован је. Поставићу ја питање на које, гле чуда, знам одговор.
Иначе, изгуглао сам сад одговор. Дивац је одиграо 1134 утакмица у НБА, што значи да овај лик није имао појма.
Kako ti kad sam ja pogodio? :PP Klingonac jedan!
Neće da ga podsjeća na izdaju. Hoće da bude veći od MJ23.
Zato što hoće da ga ne poistovećuju sa Džordanom? Zato što mu je baksuz?
Није ни једно тачно, али оба имају везе са Џорданом.
Da ga nisu i oni povukli iz poštovanja prema Džordanu? A za drugi nemam pojma
Није ни то.
MJ23 je zaštićen brend, pa je morao da uzme drugi broj?
Ima iste boje kao i Čikago pa još 23...?
То је тачно. Мајами је једина екипа поред Булса која је из поштовања према Џордану повукла број 23.
Ај сад други део. Иначе, он је причао како ће променити број још средином следеће сезоне, док је још био члан Кливленда.
Možda zato što nosi 6 u reprezentaciji pa mu se svideo broj :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Е то јесте сигурно.
Jesam li ja pobijedio?
Па треба ваљда тачан број да се погоди. Ко зна ако ти не знаш, мајку му? Ти си поставио, ваљда треба да знаш тачан одговор.
Хахаха, можда човек питао зато што не зна.
Лик нас изгледа опасно зајебава. :)
Racunao sam da ce biti dileja koji ce odvaljivati, ali vidim radi viki...
Ма сви смо отишли на вики да видимо да ли је Дивац одиграо више од хиљаду утакмица. Је л' ти знаш или не знаш?
Pa ako je imao preko 1500 blokada, a u prosjeku, recimo oko 1i po bananu, to je negdje oko 1000 utakmica. A i Pekijev post mi malo bio orjentir.
И да зна, и да не зна, банован је. Поставићу ја питање на које, гле чуда, знам одговор.
Иначе, изгуглао сам сад одговор. Дивац је одиграо 1134 утакмица у НБА, што значи да овај лик није имао појма.
Kako ti kad sam ja pogodio? :PP Klingonac jedan!
Neće da ga podsjeća na izdaju.
Hoće da bude veći od MJ23.
Neće da ga podsjeća na izdaju.
Hoće da bude veći od MJ23.
Није ни једно тачно, али оба имају везе са Џорданом.
Није ни то.
MJ23 je zaštićen brend, pa je morao da uzme drugi broj?
Ima iste boje kao i Čikago pa još 23...?
То је тачно. Мајами је једина екипа поред Булса која је из поштовања према Џордану повукла број 23.
Ај сад други део. Иначе, он је причао како ће променити број још средином следеће сезоне, док је још био члан Кливленда.
Možda zato što nosi 6 u reprezentaciji pa mu se svideo broj :)