Олајџувон је имаи и више утакмица од Дивца, а рођен је, ваљда, у Нигерији. Мислим да има и још понеко...
Ма има неки фазон, ваљда да је рођен ван Америке, и да је одрастао и тренирао ван Америке, тако нешто. Знам кад је преносио РТС пре једно годину и по дана последњу НБА утакмицу кад су Кингси повлачили из употребе његов број, да су то нагласили.
I Flamengo
Jeste Korintijans. Tu je završio karijeru. Drugi još niste pogodili. U stvari, to mu je prvi, tu je krenuo da igra.
Palmeiras
Па да. Роналдињо је играо у Гремију, а овог не могу да се сетим. Налетеће неко ко зна сигурно.
Сао Пауло?
Nije Palmeiras, ni Sao Paulo.
Vasko de Gama
Fluminense
Nije ni jedno, ni drugo.
Atletiko Mineiro
Ne.
u kruzeriu
Jeste. Nisam bio tu da potvrdim.
Koliko je ukupno meceva odigrao Divac u enbieju?
Знам да је једини играч који је рођен ван Америке који је одиграо 1000 мечева. Рецимо, 1100?
Едит: Зајеб'о сам се, па исправио.
1190
Peki valjda jeste rođen van amerike.
Haha Peki. Ja mislim da je odigrao 1050 mečeva. Znam da je imao preko 1500 blokada.
Зајебао сам се у куцању, убацих грешком дуплу негацију. :))
Олајџувон је имао и више утакмица од Дивца, а рођен је, ваљда, у Нигерији. Мислим да има и још понеко...
1075?
Ма има неки фазон, ваљда да је рођен ван Америке, и да је одрастао и тренирао ван Америке, тако нешто. Знам кад је преносио РТС пре једно годину и по дана последњу НБА утакмицу кад су Кингси повлачили из употребе његов број, да су то нагласили.