Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
I Flamengo
Jeste Korintijans. Tu je završio karijeru. Drugi još niste pogodili. U stvari, to mu je prvi, tu je krenuo da igra.
Palmeiras
Па да. Роналдињо је играо у Гремију, а овог не могу да се сетим. Налетеће неко ко зна сигурно.
Сао Пауло?
Nije Palmeiras, ni Sao Paulo.
Vasko de Gama
Fluminense
Nije ni jedno, ni drugo.
Atletiko Mineiro
Ne.
u kruzeriu
Jeste. Nisam bio tu da potvrdim.
Koliko je ukupno meceva odigrao Divac u enbieju?
Знам да је једини играч који је рођен ван Америке који је одиграо 1000 мечева. Рецимо, 1100?
Едит: Зајеб'о сам се, па исправио.
1190
Peki valjda jeste rođen van amerike.
Haha Peki. Ja mislim da je odigrao 1050 mečeva. Znam da je imao preko 1500 blokada.
Зајебао сам се у куцању, убацих грешком дуплу негацију. :))
Олајџувон је имао и више утакмица од Дивца, а рођен је, ваљда, у Нигерији. Мислим да има и још понеко...
1075?
Ма има неки фазон, ваљда да је рођен ван Америке, и да је одрастао и тренирао ван Америке, тако нешто. Знам кад је преносио РТС пре једно годину и по дана последњу НБА утакмицу кад су Кингси повлачили из употребе његов број, да су то нагласили.