Спортски квиз

1. Тренутно ми падају на памет само Паулета и Жили, али чисто сумњам да је неко од њих двојице.

2. Da nije Safet Susic mozda? Znam da je on tamo legenda.

3. Igrao je ronaldinjo godinama u tom klubu, al je Safet Sušić najbolji igrač PSG-a svih vremena.

pucaj.

4. Ko je bio trostruki uzastopni osvajač Lige Šampiona (tada valjda Kupa evropskih šampiona ili kako se već zvalo to takmičenje tih godina) 1971., 1972, i 1973.?

5. Znam da je Real 5 puta zaredom al to je '61- '65 valjda..... Ovo ga cenim da je Ajax ili Benfica.

6. Да није Милан?

7. Nije Milan, nije Benfika, jeste Ajaks. Boshkovich nastavlja.

8. Ko su najbolji strelci SP u fudbalu 1994. ? (dvojica su)

9. Da lupim: Romario i Roberto Badjo. Kaži ako sam bar jednog pogodio.

10. jok. Evo pomoć. Iz istočne Evrope su. Makar jednog pogodite :)

11. Znam za Stojičkova, ali nemam pojma ko još.

12. Oleg Salenko iz Rusije. I bratko Stoičkov.

natnat pucaj :)

13. Nažalost, nemam vremena da pratim temu, neka puca ko god poželi i ne zamerite mi što ponekad ovde upadnem kada je zanimljivo :)))

14. Ko je osvojio srpski kup u fudbalu 2003. i koji igrač je bio strelac pobedničkog gola na toj utakmici?

15. Jel Saša Ilić i partizan 2001 ?

Ajde ovako da probam - Crvena Zvezda - Dragan Bogavac :)

16. Јел није Пантелић, али са Смедеревом те године узео?

17. Smederevo (tada Sartid), Pantelić strelac. Peki i Dzoni su tačno odgovorili, ali je Peki bio par sekundi brži. :) Ajde, Peki, nastavljaj.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.