Спортски квиз

1. Nije Anri. Mala pomoć: Nije više aktivan.

2. Endi Kol ili Dvajt Jork ? :D

Edit: meni su oni jedno te isto :D

3. Bravo Boshkovich. Alan Širer i Endi (Endrju) Kol je tačan odgovor. Ajde smisli nešto. :)
    A i Dvajt je pogodio Širera, tako da delite odgovor po pola. Birajte ko postavlja pitanje.

4. Umesto kog golmana je počela era Kasiljasa u Realu?

5. p.s. Ja se ložim na ta "istorijska" pitanja, pogotovu na devedesete, ako smaram kažite :)

6. Umesto onog Cezara valjda.

7. p.s. Ja se ložim na ta "istorijska" pitanja, pogotovu na devedesete, ako smaram kažite :)

ne smaraš, odlična su

8. Cezara, zamenio ga u finalu protiv Leverkuzena i jebo kevu...

9. ne ne, Cezar je čini mi se došao malo kasnije da bude rezerva.
    Enivej, nije on :)

10. 2001. ga je zamenio u finalu i jebo kevu. To je jedina sezona kad je Cezar imao prednost nad Kasiljasom, ali wikipedia kaže da sam bio u pravu - Cezar je doso u Real 2000. a Iker je debitovao 1999. zamenivši upravo ovog kog tražimo :))

11. I ja mislio Cezar...

12. ajde poslednja pomoć: U pitanju je Nemac, standardni golman repke dok nije došo Kepke :D

13. Boshkovich, bravo za pitanje!

14. Imala sam album :)

15. Pored njega Auman :)

16. Aj jedno glupo. Ako ne znate, nek proradi mašta :)

Zbog čega je Vladan Lukić na vrhuncu svoje karijere napustio fudbal?

17. Misliš na našeg predsednika Vladana? :) Znam da je 99. napustio klub, u Grčkoj valjda i došao u Srbiju da se pridruži vojsci u odbrani zemlje , ali ne znam da li se posle vratio fudbalu, a ne verujem da mu je tada bio vrhunac karijere.

18. napustio je Mec gde je briljirao i osvojio 2. mesto u Francuskoj. Pre toga se oporavljao od loma noge, posle toga igrao nešto smešno po Grčkoj.
    Patriota! Rodoljub! Domagoj! :D

aj ti

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.