Спортски квиз

1. Znači "zbog odbrane zemlje od agresora" je tačan odgovor? :)

2. Fašističko imperijalističkih klovnova! :D

Jeste!

3. Koji je bio glavni razlog uvodjenja stolica na skoro sve engleske stadione (tzv. promena u "all seater" stadione) počev od 1989. godine?

4. pa ako nije ona zabrana stajanja na Engleskim stadionima kao deo borbe protiv huligana, onda ne znam sta je :)

5. Nije borba protiv huligana. Tragedija na jednom stadionu je u pitanju. Da li ti je poznato sada?

6. Изгинуће 96 навијача Ливерпула на Хилсброу.

7. Bravo Stiven, to je razlog. Ajde sad ti postavljaj neko pitanje.

8. pa sad kad reče Stiven, jako mi je poznato :D :D :D

9. Један домаћи клуб је више пута мењао име. Нека од имена које је носио гласе Металац, ФК Јединство, ОФК Будућност и ФК Металург. Који клуб је у питању?

10. hahahah jedNinstvo. Prvo su bili Množinstvo, zatim Nekolicinstvo, sad su Jedninstvo :D

11. Hahaha. Ja sam Smederevac, tako da... :)

12. šalu na stranu, Metalurg i Metalac mi nekako smrdi na ove gradove teške industrije.

Sevojno?

13. Бошковичу, исправио сам још док си писао. Френк, постављај.

14. Ajmo opet Smederevo. Ko drži rekord po broju odigranih ligaških utakmica za Fk Smederevo?

15. Тешко ти је то, тешко да ће неко знати. Мени на памет падају само два имена, Владимир Мудринић и (свима вама ноћна мора) Богдановић Горан. :) Чисто сумњам да је неко од њих двојице, штавише Богдановић није сигурно.

16. bemusmederevo :D

Dejan Osmanovic ? :D :D :D

17. Ma kakav Osmanovic, Taj je koliko znam jednu ili dve sezone proveo u Smederevu. :)

18. ma znam, zajebavam se. Aj bar kaži dal je iz skorije istorije, i meni je ovaj Goran Bogdanovic pao na pamet. Ili je neki iz daleke istorije. Otkud ja znam gde su igrali Brane Oblak i Slobodan Santrač :D

19. Skorija istorija je u pitanju. Nije Bogdanović, ali Goša je najveća legenda kluba btw., pošto je jedini umeo da dribla u istoriji Fk Smederevo. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.