Спортски квиз

1. Blake odmah pogodio. Preuzmi :)

2. Ма трик питање, није Вимблдон.

Роланд Гарос?

3. A jbg, svi znali. A ja sam čak mislio da će biti i malo problema... :)

4. Htedoh jedno košarkaško, a'l kad smo već kod fudbala, aj ovako : prvi klub Zinedina Zidana? :)

5. Gesihte preuzima. Aj ostaću još malo, da vidim da li ću moći da postavim to košarkaško... :)

6. monako je Anri, pomešao sam.

7. Америчка кошарка репрезентација је учествовала на 16 олимпијада од 1936, колико укупно пораза имају на свим олимпијским играма?

8. I Trezege je Monako... Sećam se priče kad su obojica bili 6 meseci u Juveu i Juve birao između njih dvojice i izabraše Trezegea. Ne moš' reći da je on slab, daleko od toga, ali Anri je bio Anri... :)

9. Није ни 10, а није ни 2....

10. А није ни 6....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.