Спортски квиз

1. Odličan rebus, jedino što su ovo dve slike istog jezera, ali ne mari.

2. Хммм.... Ај' из домаће кошарке....

Како се звао Нигеријац који је играо за Звезду 2005, а пар година пре тога је играо у Цибони и словеначкој Олимпији?

ЕДИТ: Или 2004, нисам тачно сигуран.... Углавном, у том периоду је играо....

3. Није Екезие....

4. Je l' igrao u Makabiju? :)

5. Ако мислиш на Тел-Авивски, није....

6. Јесте, добри стари Тунџи Авоџоби.... Џони, терај даље....

7. frank drebin
    Odličan rebus, jedino što su ovo dve slike istog jezera, ali ne mari.

Нису, горе је Бованско, доле је Охридско. :)

Одговор на питање - Дунџи Авоџоби, чувени боксер. :)

8. Ljudi, pomagajte, zabo mi se mozak opasno! Kako se bre zove onaj baja što je igrao i u Zvezdi i u Ciboni i u Makabiju? Da li je Spun? Onaj crnac što kida... :)

9. Ja mislim da je to bilo malo kasnije... Koji inostrani igrac je imao nadimak Bebeto, a nastupao je za FK Partizan?

10. Скуни Пен? Ал' он није играо у Макабију. Можда Визнијевски?

11. Jaooooo ma kakav Spun, jeb'o me otac blesavi! :D Da, da, gesihte! :D

12. Ma nije Endrju... Jeste bre Skuni Pen... Moguće da sam i to pomešao... :D Anderson je bio i u Ciboni i u Makabiju, moguće da sam ih pomešao na trenutak. Ma bre niko ne zna šta se meni vrzma po glavi! Eeeeeej, Spun! Jbt! :D

13. Ko je najmladji reprezentativac Srbije u kosarci?

14. Мислио сам да је Визнијевски (или како се већ изговара) јер је он играо за сва три клуба.... Ниси још на мом нивоу због кафеинских таблетица, 20 минута лутам по сајту одлогован питајући се зашто не могу да пишем нешто.... :-)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.