Спортски квиз

1. Mašala Gesihte.

Mladost Zagreb.

Da čujemo to zajebano što spremaš :D

2. А да?

Нисам још спремио ништа посебно, ај нек' Блејк Грифин каже то много зезнуто....

3. Fala kolega. :) Paz'te ovako : u kojem je gradu rođen Valon Behrami? :D

4. u Kosovskoj Mitrovici.

5. Kosovska Mitrovica

edit: to li je zajebano? :D

6. Са Космета је, ал' који град појма немам.....

7. Idi bre Bole u pm, nisam se nadao da ću naleteti na nekoga ko je zaražen managerom! :D Aj preuzmi. :) A pazi, realno, lik ima švajcarsko državljanstvo, doduše očigledno je Šiptar, ali ko bi pretpostavio da je rođen u gradu u kojem preovladavaju Srbi? :)

8. Preovladavaju Srbi u severnom delu, a u većem južnom delu Šiptari.

9. jeste slažem se. Zajebano je, ali ipak ja to smatram za fudbalsko opšte znanje :)

drebin je pre mene čini mi se.

10. Pa da, ali na krajnjem severu... Tuga je to što smo dozvolili da nam takva jedna svetinja kakva je Kosovo i Metohija zapadne u ruke Šiptara, ali ovo je sportski kviz i nećemo ovde o politici... :) 'Ajde Bole, muni neko tvoje... :)

11. Јужна Косовска Митровица.

12. Ja to znam ovako, čisto praćenjem fudbala, a i da nisam tako saznao znao bih preko menadžera. :)

13. ja i dalje mislim da je drebin pre mene, ali mogu i ja, svejedno je :)

14. Ja sam mislio na južni i severni deo Mitrovice. No, nebitno, sada postavljam pitanje. :)

15. Uuuu, greška! Izvinjavam se. Drebine, nastavi. :)

16. A pazi, realno, lik ima švajcarsko državljanstvo, doduše očigledno je Šiptar, ali ko bi pretpostavio da je rođen u gradu u kojem preovladavaju Srbi? :)

Северна Митровица има око 15000 становника, јужна скоро 100000... Јебига, за пола сата идем доле, веровали или не. :)

17. U finalu LŠ 2002. igrali su Real Madrid i Bajer Leverkuzen. U tom finalu igrala su 3 Brazilca, 2 za Real i 1 za Bajer. Ko su oni?

18. Роберто Карлос, Емерсон и Лусио? Можда и Зе Роберто....

19. Hehe, ja idem za vikend. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.