Спортски квиз

1. Peki, pazi šta nosiš na carinu :D

2. Jebiga, i pretpostavio sam da Srbi dole retko gde čine većinsko stanovništvo... Lepo, lepo... :) Bole, pa ne bih baš rekao da je to opšte fudbalsko znanje. Ipak on nije neki toliko poznat fudbaler, a i da jeste, ja ne znam mesto rođenja mnogo poznatijih fudbalera od njega, a sigurno ni mnogi drugi... :)

3. Trojica su igrali. Pogodio si Karlosa i Lusija. Treći?

4. Flavio Konseisao za real? :D

Edit: karlos i lusio se podrazumevaju, ze roberto je bio suspenZovan čini mi se.

5. Роберто Карлос је једану Реалу. У Леверу је играо један шпиц, чијег имена не могу да се сетим.

6. Јао да, Емерсон је тад још увек био у Роми....

7. Bravo Bole! Dogovorite se ti i Gesihte ko postavlja sledeće, pošto je on 2 naveo a ti 3.

8. Ја још смишљам, нек' пита Боле....

9. Misliš na Djovanija Elbera, Peki? Nije on igrao u tom finalu.

10. pa mislim da realno ja treba da nastavim jer sam se setio ovog mamlaza za kog su čuli samo njegovi roditelji i ja :D

haha, šalim se - ajde gesihte cepaj :D

11. А и Елбер је играо у Бајерну.... За Бајер су играли Нојвил и Баштурк.... Сећам их се из меча са Звездом...

12. Ma Elber je igrao za bajern, Ne znam zašto sam odmah imao sliku u glavi da je igrao i za Bajer... FAIL što bi neki rekli :)

13. Ај'.... Опет кошарка....

Који тренер (мени лично један од најпрецењенијих) је водио Америчку кошаркашку репрезентацију на Олимпијади у Атини 2004. и накупио 3 пораза, чак један више него што су Амери имали укупно до тада?

14. Ма ја мислио на једног левог лика, наћићу како се зове, мада тренутно покушавам преко гугла, и никако. Није играо у финалу, али је играо у то време.

15. Da nije onaj Majk Šišeski valjda, tako nešto? Uzimao je titule sa nekim univerzitetima... :)

16. Пеки, Франса?

17. Јесте Боле, Лери Браун је у питању.... Удри....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.