Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Đorić bre i siva eminencija Ćurković
Savićević, Boškov i Đorić.
Pošto ste Savićevića već rekli, njega zaboravih :)
Набројали сте све, али измешано. Тачна комбинација је: Дејо, Бошков, Ћурковић.
A, šta ćemo sad? Svi smo dali deo odgovora, kaizen nije admin, Straja nije prvi...Gotovi smo! Svi ćemo umreti!
Нек пита Влатко, он је убоо мистерију Ћурковића. :)
ahahahaha, ma nek pita neko drugi, ja uvek stavim neko pitanje na koje niko i ne odgovara, ladno ljude boli kurac.
Hajde Grofe, ne zajebaj.
Kad neće Grof...Naš atletičar, desetobojac Miloš Šarčević se takmiči u još jednom sportu. Kom?
Нешто зајебано. Рагби?
Bob.
E, sad moraš da postavljaš Grofe :)
ahahahaha, au jebem ti...pokušaću, mada nsiam neki optimista.
FSS se sastoji od četiri podsaveza. Nabrojte ih sve?
FSB (Beograda), FSV (Vojvodine), FSIS (istočne Srbije), za to sam čuo, pa kapiram da je četvrti FSZS (zapadne Srbije).
To je... :) nastavi...
E, do mojeg... :)
Kako se zove fudbaler Zvezde, došao početkom milenijuma sa Vilijansom i Fumasom, jedini je igrao u startnih 11 (i to odlično), po odlasku je nestao sa mape sveta što se tiče fudbala.
Ovako ne bi ni Milojko Pantić sročio pitanje :)
Adilson...nemoj misliti da guglam, oće me nešto večeras :)
Samo cepaj Grofe, vidim, ne postavljaju ti se pitanja :).
Jok, nikako, mrzi me nešto, ne da mi se ni postere da brišem, defku neku obrišem, ali u postere mi se ne ulazi sad, iako je to po meni najbolja stvar za moderisanje. :)
Al, da ne spamujem..nastavi ti, ili bilo ko drugi.
Oprostiću ti ako vratiš Sir Olivera na glavatar.
Navijači kog kluba nose ime " Horde zla"?