Спортски квиз

1. jebeš ti takvu pomoć, danas i spartak ZV i Sloboda Point Sevojno i Stolarčevo iz Bravutinca imaju reprezentativce :)

Da nije Jovan Damjanović?

2. тешко ћеш добити одговор, бвдлга очо пре чуку времена. :)
    едит: ја ценим да је неки из борца. јебемлига.

3. Nije Jovan Damjanovic,ali jeste igrao za Borac...

4. BOBAN DMITROVIC!

Oni drugog reprezentativca nisu imali :D

Edit: što bi reko PES - Dnitlarić :D :D :D

5. NIje Dmitrovic....a nisam ja rekao da je reprezentativac. :)

6. pa dobro, ajde mala pomoć neka? gde igra taj siromah sad? jel iole poznat il je neki totalni dunster? jel prismrdeo makar mladoj repki? šta koj moj... ne znam ni ko sada igra u borcu, a kamoli ko je nekad igrao, a kamoli od tih konja sto su nekad igrali ko je šta reko u novinama :(

7. Poznat je u nasim okvirima,i tada je pored Dmitrovica bio vodja ekipe. Nikada nije igrao za repku,a sada igra u nasem drugoligasu... Igra istu poziciju kao i Damjanovic.

8. Boban Stojanović.

9. Jezivi pogodio... Boban Stojanovic it is..

10. Žao mi je što otimam nekom primat, ali kviz je crko, pa rekoh da ga obnovim sa jednim prostim pitanjem:

Koje poznati fudbaler je imao strah od letenja i na sve utakmice lige šampiona je putovao kolima (iako je igrao na ostrvu)?? :D :D

11. mogo si da sačekaš bar minut da prodje, a ne u isti da pogodiš :)

12. Ја сам већ једном постављао то питање. :)

13. Постављао и ја још одавно.

2001. године, у једном периоду, нашу репрезентацију су водила три тренера. Која?

14. Мислиш три тренера одједном?

15. Dejo je jedan...Djora,Santrac? :D

16. Да није један Вујадин Бошков?

17. Savicevic je sigurno, a druga dvojica recimo neka budu Zivadinovic i Djoric, znam da se nisu dobro pokazali...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.