Спортски квиз

1. Dzordan, naravno!

2. Tako je! :)

Hoćeš jedan fudbalski trač pred spavanje? Doduše, možda ti je i poznat. Nije uopšte nov, ali ja sam ga tek nedavno čula.

3. Nove informacije se nikad ne odbijaju, moj hobi je skupljanje nepotrebnog znanja. :)

4. Da li znaš da 2001. godine Bufon zamalo nije završio u zatvoru nakon što je kupio lažnu srednjoškolsku diplomu koju je pokušao da podvali za upis na fakultet? Nije završio u buvari, ali je morao da plati veliku novčanu kaznu.

5. Hahaha, e ovo stvarno nisam znao. :) Znam da su ga odrali i kad se kladio, a pre toga koristio opciju 'modjisanje'.

Kako se zvao bivsi fudbaler Sampdorije koji je stalno pio zabrane igranja zbog koriscenja droge?

6. Jeste, Flaki. Covek ima 35 godina, a pre jedno mesec dana mu dali ban do 2022 godine haha...

7. :D
    Genije, i on, vidim, voli da se kladi...

Prepuštam ti i naredno pitanje, ja moram da idem u krevet, alarm će me urnisati... Laku noć!

8. Neka postavi pitanje ko prvi naidje ujutru, meni je mozak na leru sad.

9. Za koji klub je navijao Adolf Hitler?

10. Nije. :)

Znaš njemu su omiljeni stihovi bili: Prokleta je Austrija i nula do dva! :)

neće taj s Austrijancima, samo se rodio tamo :)

11. Borusija Menhengladbah... Oni imaju nacisticke boje. :)

12. Pa što jes, jes, al nije...

Evo jedna pomoć...Hitler je bombardovao Old Trafford, al ne navija za Mančester Siti :)

13. Ma navija za Livorno hahaha

14. Livorno behu komunjare :)

Nije Bajern...

15. Zato i kazem. Onda mora da navija za SS Lazio...

Je l' taj tim iz nemacke uopste?

16. Je l' taj tim iz nemacke uopste?

Normalno, inače Musolini je, kad već reče Lazio, navijao za Bolonju :)

Nije Herta, Dar-Mar

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.