Da li znaš da 2001. godine Bufon zamalo nije završio u zatvoru nakon što je kupio lažnu srednjoškolsku diplomu koju je pokušao da podvali za upis na fakultet? Nije završio u buvari, ali je morao da plati veliku novčanu kaznu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Dzordan, naravno!
Tako je! :)
Hoćeš jedan fudbalski trač pred spavanje? Doduše, možda ti je i poznat. Nije uopšte nov, ali ja sam ga tek nedavno čula.
Nove informacije se nikad ne odbijaju, moj hobi je skupljanje nepotrebnog znanja. :)
Da li znaš da 2001. godine Bufon zamalo nije završio u zatvoru nakon što je kupio lažnu srednjoškolsku diplomu koju je pokušao da podvali za upis na fakultet? Nije završio u buvari, ali je morao da plati veliku novčanu kaznu.
Hahaha, e ovo stvarno nisam znao. :) Znam da su ga odrali i kad se kladio, a pre toga koristio opciju 'modjisanje'.
Kako se zvao bivsi fudbaler Sampdorije koji je stalno pio zabrane igranja zbog koriscenja droge?
Frančesko Flaki?
Jeste, Flaki. Covek ima 35 godina, a pre jedno mesec dana mu dali ban do 2022 godine haha...
:D
Genije, i on, vidim, voli da se kladi...
Prepuštam ti i naredno pitanje, ja moram da idem u krevet, alarm će me urnisati... Laku noć!
Neka postavi pitanje ko prvi naidje ujutru, meni je mozak na leru sad.
Za koji klub je navijao Adolf Hitler?
Za LASK. :)
Nije. :)
Znaš njemu su omiljeni stihovi bili: Prokleta je Austrija i nula do dva! :)
neće taj s Austrijancima, samo se rodio tamo :)
Borusija Menhengladbah... Oni imaju nacisticke boje. :)
Pa što jes, jes, al nije...
Evo jedna pomoć...Hitler je bombardovao Old Trafford, al ne navija za Mančester Siti :)
Ma navija za Livorno hahaha
Nego za Bajern?
Livorno behu komunjare :)
Nije Bajern...
Zato i kazem. Onda mora da navija za SS Lazio...
Je l' taj tim iz nemacke uopste?
Herta?
Normalno, inače Musolini je, kad već reče Lazio, navijao za Bolonju :)
Nije Herta, Dar-Mar