Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ahahah sad tek vidim gesihte dao odgovor pre pitanja ahahah :D
A veliki Diego Tristan? :D
а рој макај? :D
Јао, јесу л' те тада пукли 8-3 од Монака?
pre 2 minuta
Acke
Te godine je Monako bio u grupi sa Deportivom i pobedio kod kuće. Koji je bio rezultat?
pre 2 minuta
ко'и трип! :)
Cepaj Boshkovichu.
EDIT: Odgovori čovek i pre postavljanja pitanja. :) Jeste Pršo beše dao četripet golova.
Мог'о бих неку гатарницу да отворим, ем БСК био, ем сад ово....
Valjda gesihte, on je konsultovao Milana Tarota. Tarot! :D
tehnički, ja sam prvi dao odgovor, jer je gesihte bio nulti :D
P.S. Fran se preziva valjda gonzales, nosio je 11, levak, jel taj? Mrzeo sam ga iz dna duše a obožavao Deportivo i trenera Haviera Iruretu.
Moj omiljeni golman - Žak Songo'o
Ajde, kad smo u toj godini...
Izdogovarajte se, samo što pre... :)
аленичев?
Сичев? Или Аленичев?
Dmitri Aleničev.
u jbt. mislio sam da će bude teže pitanje. Ajde gasite wikipediju :D
Sub Focus, cepaj.
е ја сам се стварно двоумио исто ко гешихте, дал је сичев или аленичев, још ми је и један био на памети, а он је део мог питања:
Читам мисли вечерас мајку му....
Маниш?
у ствари је дерлеи, али сам ја фејловао, нисам знао да је и маниш прешао. тако да је одговор у суштини тачан, постављај (:
ja baš htedoh da kažem Derlei. :(
Хммм....
Који наш кошаркашки тренер је једини примљен у Нејсмит кућу славних?
Aca Nikolić?
прихватио бих, ал гешихте је први дошао ђевојци :D