a bre Aca Nikolić. Čovek bio kućni prijatelj, kad je on bio selektor velike Yuge, moj deda bio selektor kadeta, bio nam na večeri baš negde nakon inauguracije..... Ja sam tad imao 10 godina i veze nisam imao kolko je veliki u stvari taj čika bio....
Ko je sudio finale LŠ 2003 godine između Stare dame(Juve) i Starije gospode(Milan)?
Nije Milan tolko mator bio tad, al su kasnije počeli da jebu kevu - kad su izveli odbranu na nekom meču Dida(35), Favali(35) - Kostakurta(41) - Maldini(38) - Kafu(36) :D
Borislav Stanković?
жеравица?
Боле, тачно, Професор је у питању, цепај даље....
Ацо, Бора Станковић јесте био и тренер, али је примљен као службеник, или како се већ то каже, не као тренер....
a bre Aca Nikolić. Čovek bio kućni prijatelj, kad je on bio selektor velike Yuge, moj deda bio selektor kadeta, bio nam na večeri baš negde nakon inauguracije..... Ja sam tad imao 10 godina i veze nisam imao kolko je veliki u stvari taj čika bio....
Огроман, не би било ових успеха силних да није било њега....
pitanje:
Nije Milan tolko mator bio tad, al su kasnije počeli da jebu kevu - kad su izveli odbranu na nekom meču Dida(35), Favali(35) - Kostakurta(41) - Maldini(38) - Kafu(36) :D
Uuuu, neka bude Kolina. :)
Možda Markus Merk?
Markus Merk
azza, ubode ga :)
ajde teraj :D
Kim Milton Nilsen
Bem ti mobilni, uvek kasnim :)
hahahha Kim Milton Nilsen, kolko je to smešan čovek bio... :D
Ne znam otkud mi on:)
Koji trener je napisao knjigu o košarci koja je izašla 2007?
Željko Obradović
Majk Kržiževski
Aca Nikolić opet? :D :D
Ili Mirko Novosel
Boškoviću nema dva odjednom! :) Al ajd jeste, novosel je, teraj dalje.
prevideo sam ovo "2007".
Ali možda je posthumno šta znam....
Uh jedno teško mi palo na pamet, strah me da ne ubije kviz...
Aj nešto lako:
Ko je rekorder u disciplini trčanje 5000m?