Спортски квиз

1. Jeste, Zdenek raspali :) Malo sam zagulio pitanje verovatno... Nastavi.

2. Pardon,nije Ektor Kuper,nego je ono govedo sto nas je unistilo,Zeman...

3. Hmmmmm... Jebeno nemam ideju... Evo vam jedno lako da vidimo ko je brži. U kojem je klubu Patrik Klajvert završio karijeru?

4. Ne. :) Pomoć, francuski tim. :)

5. Jes' Peki. Izvinjavam se na čekanju, malo sam zaboden na drugim temama... :)

6. Juju, ja mislio da se povuk'o posle titule u PSVu...

7. Ја идем да спијем, нисам се надао да ћу да убодем. Ко први наиђе, нек пита нешто.

8. Ma jok bre, grej'o još jednu sezonu klupu u Lilu. Jebem ti život, koji je to napadač bio!
    http://www.youtube.com/watch?v=i-Y0Gfgwq34&feature=results_video&playnext=1&list=PLC7C3DC73B8A37346
    Evo ti fantastičan klip s njim. Ako si ga gotivio, obavezno pogledaj. Ako nisi, opet pogledaj. :) 'Ajde bre Peki... :)

9. Ništa, zamro kviz. Čisto da se zna, Peki sutra kreće! Nemo' da je neko preko reda! :D

10. E, momci izvinite sto nisam odgovorio na pitanje, nesto me sinoc zadrzalo tako da nisam mogao nikako, elem taj mali sto je kao najmladji debitovao za neki tim je imao 12 godina i par mjeseci, a vjerovali ili ne poceo je u madridskom Realu pocetkom prosloga vijeka...

11. Kviz iz ded :]
    Aj' jedno lako, valjda će da oživi kviz.

Koje po redu svetsko prvenstvo je održano 2010. u Južnoj Africi?

12. Mislim da sam tačno odgovorio, ali sad vidim da je Blejk rekao da Peki postavlja, tako da se moj odgovorr ne važi..... Odoh ad spijem!

13. Neka bude dvajes prvo.

14. Devetnajesto jeste. Nije bitno ko postavlja, viš da Pekija nema nigde, a i rekao je da je prepustio.

15. Ај нек' неко постави....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.