Спортски квиз

1. Aj ti gesihte, ja apsolutno nemam nikakvu ideju...

2. Шта ја знам....
    Најбољи фудбалер свих времена БиХ, проглашен у част 50 година ФИФА-е је ко?

3. Јес' пичи даље....

4. haha ovo je bilo lako, ja sam skoro postavio pitanje "ko je najbolji igrac PSG-a u istoriji kluba", odgovor je isti, pa mi on pao na pamet
    Šta da pitam kad nema nikog..... Aj ovako....Al bez guglanja :)

U top15 najvećih fudbalskih transfera ikada nalazi se i jedan transfer koji nije iz ovog veka (nači pre 2000. :D). Pitanje - iz kog tima u koji tim je prešao i ko je taj igrač?

5. Жабари неки, могу да се кладим, они су тада трошили к'о луди.... Нека буде Креспо из Парме у Лацио....

6. blizu si al si promašio sve :D

7. Ех..... Близу, ал' све машио.... Други избор нека буде Лацио из Бобоа у Интер....

8. У јеботе, Бобо из Лација у Интер....

9. Лацио из Бобоа у Интер

Genijalno.

Jeste mrtvi Bobo. Ajde piči, ako hoćeš da se igramo nas dvojica. :D :D :D

10. Па ае.... мада нема неког смисла, ал' неко ће се сигурно прикључити у међувремену.... Увек тако буде....

Ае да се држимо фудбала овај пут....
    Који играч је први шутирао пенал у финалу ЛШ 2003. за Милан?

11. Jedino finale koje nisam gledao u zadnjih 10-15 godina.... Sećam se nekih repriza da je Ševčenko valjda dao odlučujući gol... Ili je promašio odlučujući protiv Liverpula... jebem li ga , nikad ga nisam voleo tako da ga sad ni ne uzimam u obzir.

Recimo, Rui Costa?

12. Jebemu, znam samo da je Ševčenko omašio zadnji, al' aj da lupim, Pirlo?

13. haha nije ševa omašio, on je dao tad mislim odlučujući da je dao, a omašio je zadnji 2005 protiv liverpula. 2003 su igrali protiv Stare babe.

14. Ни Руи Кошта ни Пирло.... А Шева јесте дао одлучујући гол ту, а и промашио одлучујући против Ливерпула....

15. IIii ja pročitao '05 jebeno, koji trip!
    Edit:
    Maldini?

16. Није Паоло, ал' јесте Сержињо.... Пичи даље....

17. ubodoh. Sledeći pokušaj bi mi bio Kaladze ili tako neki odbrambeni :)
    Samo da izguglam odgovor na moje pitanje i stiže :)

18. Malo teže, al dobro za lupanje :D

u finalu 2005. Liverpul - Milan, koja 3 igrača su ušla s klupe za Liverpul kao izmene ?

Mala pomoć: U 23' je izašo Kewell, u 46' Finnan, a u 85' Baroš.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.