Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Aj ti gesihte, ja apsolutno nemam nikakvu ideju...
Шта ја знам....
Најбољи фудбалер свих времена БиХ, проглашен у част 50 година ФИФА-е је ко?
Safet Susic?
Јес' пичи даље....
haha ovo je bilo lako, ja sam skoro postavio pitanje "ko je najbolji igrac PSG-a u istoriji kluba", odgovor je isti, pa mi on pao na pamet
Šta da pitam kad nema nikog..... Aj ovako....Al bez guglanja :)
Жабари неки, могу да се кладим, они су тада трошили к'о луди.... Нека буде Креспо из Парме у Лацио....
blizu si al si promašio sve :D
Ех..... Близу, ал' све машио.... Други избор нека буде Лацио из Бобоа у Интер....
У јеботе, Бобо из Лација у Интер....
Genijalno.
Jeste mrtvi Bobo. Ajde piči, ako hoćeš da se igramo nas dvojica. :D :D :D
Па ае.... мада нема неког смисла, ал' неко ће се сигурно прикључити у међувремену.... Увек тако буде....
Ае да се држимо фудбала овај пут....
Који играч је први шутирао пенал у финалу ЛШ 2003. за Милан?
Jedino finale koje nisam gledao u zadnjih 10-15 godina.... Sećam se nekih repriza da je Ševčenko valjda dao odlučujući gol... Ili je promašio odlučujući protiv Liverpula... jebem li ga , nikad ga nisam voleo tako da ga sad ni ne uzimam u obzir.
Recimo, Rui Costa?
Jebemu, znam samo da je Ševčenko omašio zadnji, al' aj da lupim, Pirlo?
haha nije ševa omašio, on je dao tad mislim odlučujući da je dao, a omašio je zadnji 2005 protiv liverpula. 2003 su igrali protiv Stare babe.
Ни Руи Кошта ни Пирло.... А Шева јесте дао одлучујући гол ту, а и промашио одлучујући против Ливерпула....
IIii ja pročitao '05 jebeno, koji trip!
Edit:
Maldini?
Seržinjo?
Није Паоло, ал' јесте Сержињо.... Пичи даље....
ubodoh. Sledeći pokušaj bi mi bio Kaladze ili tako neki odbrambeni :)
Samo da izguglam odgovor na moje pitanje i stiže :)
Malo teže, al dobro za lupanje :D
Mala pomoć: U 23' je izašo Kewell, u 46' Finnan, a u 85' Baroš.