Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Aj ti gesihte, ja apsolutno nemam nikakvu ideju...
Шта ја знам....
Најбољи фудбалер свих времена БиХ, проглашен у част 50 година ФИФА-е је ко?
Safet Susic?
Јес' пичи даље....
haha ovo je bilo lako, ja sam skoro postavio pitanje "ko je najbolji igrac PSG-a u istoriji kluba", odgovor je isti, pa mi on pao na pamet
Šta da pitam kad nema nikog..... Aj ovako....Al bez guglanja :)
Жабари неки, могу да се кладим, они су тада трошили к'о луди.... Нека буде Креспо из Парме у Лацио....
blizu si al si promašio sve :D
Ех..... Близу, ал' све машио.... Други избор нека буде Лацио из Бобоа у Интер....
У јеботе, Бобо из Лација у Интер....
Genijalno.
Jeste mrtvi Bobo. Ajde piči, ako hoćeš da se igramo nas dvojica. :D :D :D
Па ае.... мада нема неког смисла, ал' неко ће се сигурно прикључити у међувремену.... Увек тако буде....
Ае да се држимо фудбала овај пут....
Који играч је први шутирао пенал у финалу ЛШ 2003. за Милан?
Jedino finale koje nisam gledao u zadnjih 10-15 godina.... Sećam se nekih repriza da je Ševčenko valjda dao odlučujući gol... Ili je promašio odlučujući protiv Liverpula... jebem li ga , nikad ga nisam voleo tako da ga sad ni ne uzimam u obzir.
Recimo, Rui Costa?
Jebemu, znam samo da je Ševčenko omašio zadnji, al' aj da lupim, Pirlo?
haha nije ševa omašio, on je dao tad mislim odlučujući da je dao, a omašio je zadnji 2005 protiv liverpula. 2003 su igrali protiv Stare babe.
Ни Руи Кошта ни Пирло.... А Шева јесте дао одлучујући гол ту, а и промашио одлучујући против Ливерпула....
IIii ja pročitao '05 jebeno, koji trip!
Edit:
Maldini?
Seržinjo?
Није Паоло, ал' јесте Сержињо.... Пичи даље....
ubodoh. Sledeći pokušaj bi mi bio Kaladze ili tako neki odbrambeni :)
Samo da izguglam odgovor na moje pitanje i stiže :)
Malo teže, al dobro za lupanje :D
Mala pomoć: U 23' je izašo Kewell, u 46' Finnan, a u 85' Baroš.