Спортски квиз

1. Postavi bre ti bvdlga, ja niti imam ideju a i upao sam malopre... :)

2. Ajd'...probacu neko moje..."zanimljivo''.... :D

Koji nas reprezentativac je prilikom intervjua iz nikuda rekao:

Jes' vid'o gola sto je Ibro dao!?

3. Jeste! :D Zdravko "jebi ga" Kuzmanovic...Aj pitaj nesto,da se i drugi ukljuce. :D

4. Ево ја да се надовежем на Кузму:

Против кога је дао први гол?

5. Не улећем иначе овако, али да се не чека. :)

6. To na onaj gol petom, čini mi se protiv Bolonje! A jes' ga dao majke mu ga! :D Dobro, 'ajde, kad baš moram... Evo jedno lako. Kojeg igrača su zvali mali avion i zbog čega? Inače jedan od mojih omiljenih napadača (to će da vam pomogne, ubilo se!)... :D

7. Za repku ili za klub? :) Ako je za repku onda protiv Belgije,dva komata.

8. Izvini, Peki, ali ja nikako da se setim. Evo, ako pogodiš, može ovo tvoje... :)

9. Montela, sad da ti crtam radovanje :D

10. :D Wally, nastavi! Izvini Peki još jednom... I reci mi odgovor, molim te, baš me interesuje... :)

11. Јесте против Белгије.

12. Peki postavi ti pitanje, meni lepse da ogovaram :D

13. Aj dogovorite se.

14. Realno, bvdlga, ti si pogodio protiv Belgije, tako da ti nastavi. :D

15. Nabijem vas...sad moram da izvlacim iz naftalina neko pitanje.

Kako se zove bivsi Zvezdin kosarkas koji je ostao nepokretan tako sto je udario u konstrukciju kosa,nakon sto mu je svirana peta licna?

16. Bvdlga, 'ajde postavi bre, nemo' da zamre kviz... xD

17. Jaooooooo, Božidar Nikolić ili sam lupio? :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.