:D Ma jbt, znam ceo slučaj bre! Škk, što ne mogu da se setim čoveku imena i prezimena?! Tuga, ostao čovek bez stana koji je država ili klub trebalo da mu dodele. Mnogo tužna priča... A ubeđen sam da se zove Božidar. :)
Ma da bre... Jebiga, brate, stvarno sam morao, ceo jebeni slučaj znam! :) Prošle godine me ortak (neviđeni zaluđenik košarkom) smarao tom pričom, iako je jako potresna i tužna, ali ispriča mi čovek ceo istorijat, i nisam mogao da podnesem da ne odgovorim! :D
Brate to je pevac. :D
:D Ma jbt, znam ceo slučaj bre! Škk, što ne mogu da se setim čoveku imena i prezimena?! Tuga, ostao čovek bez stana koji je država ili klub trebalo da mu dodele. Mnogo tužna priča... A ubeđen sam da se zove Božidar. :)
Jeste,Boza Nikolic,posle toga se preselio na muzicki podijum i zapevao "Prelepa je Boze,lepa je ko ikona"... :D
:D Hahaaha! :) Ma bre jbt, ne mogu da verujem da sam se ovoliko zabagovao! Dajte bre ljudi, uključite se, da bar neko pogodi! :)
Slobodan Janković! Jebe mi se, nisam mogao da izdržim i izguglao sam! :D
:) Stvarno nema smisla...mislim ono...al' ionako nema nikog sem nas dvojice...bolje do sutra da se saceka.
Ma da bre... Jebiga, brate, stvarno sam morao, ceo jebeni slučaj znam! :) Prošle godine me ortak (neviđeni zaluđenik košarkom) smarao tom pričom, iako je jako potresna i tužna, ali ispriča mi čovek ceo istorijat, i nisam mogao da podnesem da ne odgovorim! :D
Ajde da uletim ovako :D
Koji fudbaler je paralelno igrao za mlađe kategorije kluba i nacionalnog tima i radio kao konobar kako bi zaradio da pobegne iz svoje zemlje? :)
Да није Самјуел Ето?
Bane Ivanović? :D
Salomon Kalu?
Pantela?
ja sam se malo izgubio, zapio s nekim društvom, ali opet niko od vas nije pogodio :)
дрогбуљина?
yok.
pomoć: s naših prostora je
Stefan Babovic?
Hahaha. Svakako Babović :D
Nije ni on, idemo dalje? :)
Лане?
nije lane.
Pomoć: S naših prostora, al nije Srbin :)
Luka Modrić?