Спортски квиз

1. Brate to je pevac. :D

2. :D Ma jbt, znam ceo slučaj bre! Škk, što ne mogu da se setim čoveku imena i prezimena?! Tuga, ostao čovek bez stana koji je država ili klub trebalo da mu dodele. Mnogo tužna priča... A ubeđen sam da se zove Božidar. :)

3. Jeste,Boza Nikolic,posle toga se preselio na muzicki podijum i zapevao "Prelepa je Boze,lepa je ko ikona"... :D

4. :D Hahaaha! :) Ma bre jbt, ne mogu da verujem da sam se ovoliko zabagovao! Dajte bre ljudi, uključite se, da bar neko pogodi! :)

5. Slobodan Janković! Jebe mi se, nisam mogao da izdržim i izguglao sam! :D

6. :) Stvarno nema smisla...mislim ono...al' ionako nema nikog sem nas dvojice...bolje do sutra da se saceka.

7. Ma da bre... Jebiga, brate, stvarno sam morao, ceo jebeni slučaj znam! :) Prošle godine me ortak (neviđeni zaluđenik košarkom) smarao tom pričom, iako je jako potresna i tužna, ali ispriča mi čovek ceo istorijat, i nisam mogao da podnesem da ne odgovorim! :D

8. Ajde da uletim ovako :D

Koji fudbaler je paralelno igrao za mlađe kategorije kluba i nacionalnog tima i radio kao konobar kako bi zaradio da pobegne iz svoje zemlje? :)

9. Да није Самјуел Ето?

Koji fudbaler je paralelno igrao za mlađe kategorije kluba i nacionalnog tima i radio kao konobar kako bi zaradio da pobegne iz svoje zemlje? :)

10. ja sam se malo izgubio, zapio s nekim društvom, ali opet niko od vas nije pogodio :)

11. yok.

pomoć: s naših prostora je

12. Hahaha. Svakako Babović :D

Nije ni on, idemo dalje? :)

13. nije lane.

Pomoć: S naših prostora, al nije Srbin :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.