Спортски квиз

1. Brate to je pevac. :D

2. :D Ma jbt, znam ceo slučaj bre! Škk, što ne mogu da se setim čoveku imena i prezimena?! Tuga, ostao čovek bez stana koji je država ili klub trebalo da mu dodele. Mnogo tužna priča... A ubeđen sam da se zove Božidar. :)

3. Jeste,Boza Nikolic,posle toga se preselio na muzicki podijum i zapevao "Prelepa je Boze,lepa je ko ikona"... :D

4. :D Hahaaha! :) Ma bre jbt, ne mogu da verujem da sam se ovoliko zabagovao! Dajte bre ljudi, uključite se, da bar neko pogodi! :)

5. Slobodan Janković! Jebe mi se, nisam mogao da izdržim i izguglao sam! :D

6. :) Stvarno nema smisla...mislim ono...al' ionako nema nikog sem nas dvojice...bolje do sutra da se saceka.

7. Ma da bre... Jebiga, brate, stvarno sam morao, ceo jebeni slučaj znam! :) Prošle godine me ortak (neviđeni zaluđenik košarkom) smarao tom pričom, iako je jako potresna i tužna, ali ispriča mi čovek ceo istorijat, i nisam mogao da podnesem da ne odgovorim! :D

8. Ajde da uletim ovako :D

Koji fudbaler je paralelno igrao za mlađe kategorije kluba i nacionalnog tima i radio kao konobar kako bi zaradio da pobegne iz svoje zemlje? :)

9. Да није Самјуел Ето?

Koji fudbaler je paralelno igrao za mlađe kategorije kluba i nacionalnog tima i radio kao konobar kako bi zaradio da pobegne iz svoje zemlje? :)

10. ja sam se malo izgubio, zapio s nekim društvom, ali opet niko od vas nije pogodio :)

11. yok.

pomoć: s naših prostora je

12. Hahaha. Svakako Babović :D

Nije ni on, idemo dalje? :)

13. nije lane.

Pomoć: S naših prostora, al nije Srbin :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.