U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jeste, da. :)
Neka postavi neko drugi, odo' ja da gledam neki film, pa ću posle da banem... :)
Evo ja ću.
Koji teniser je preživeo masakr kad je bio klinac?
Endi Marej
Не знам ко је, али Степанек изгледа као да је преживео Хирошиму и Нагасаки.
Tipsarević. Masakrirao se vodkom 2001. u lokalnom kafiću. I moju majicu je masakrirao kad je bacio peglu, tako da sam i ja preživeo masakr.
Masakr vrste kakav?
Tipsarević. Masakrirao se vodkom 2001. u lokalnom kafiću. I moju majicu je masakrirao kad je bacio peglu, tako da sam i ja preživeo masakr.
Најбољи пост на квизу. Икад.
Hahahahahha. Marej, jeste.
Neću osvojiti zlatne gaće nikad, ali sam sad od Pekija osvojio Zlatni učkur :) Hvala, bate!
Inače, istina je to što sam napisao, Tipsa je do pre tri godine živeo u mom komšiluku, a u kafićima je bio inventar kad god nije igrao.
Jezivi, aj ti postavi pošto si pobedijo, da ne crkne opet kviz. :D
Evo posto nema nikog,a meni uletese poslednja dva puta, da ja postavim jedno pitanje...
Koja dva nekadasnja fudbalera Crvene Zvezde su za vreme prijateljske utakmice sa Redingom nudili po 100e Bajkovicu da zalomi napadaca,sto je i ovaj uspeo 2 puta,ali je treci put izgubio loptu? Prvo je bilo jednom za 100e,pa kad je zalomio,drugi put za 200e,i kad su rekli treci put za 300,napadac mu je uzeo loptu i dao gol...
Короман делује као коцнарчина. Нек буде други неко типа Миловановић. Ако је то уопште било ове године.
Pa pise nekadasnji igrac...nije ove godine,pre par godina,i Koroman jeste jedan od dvojice. :)
Ахахаха 'ладно Коки један од њих, што би рек'о Роби. :))
Нек буде други рецимо Сегундо Кастиљо!
Славољуб Ђорђевић?
Gde Segunda nadje,pa taj je dosao ovde da uzme kes da prehrani porodicu...Nije ni Slavoljub. :)
Lazetić
Да није Лекић?
Jestrović?