Спортски квиз

1. Alan Sirer, tako je.
    E sad, izguglaj broj i cepaj dalje...:)

2. Stvarno mi je bezveze da guglam, ali ne vredi kad ne znam ni koliko je utakmica odigrao... 'Ajde ipak ću da probam da lupim ovako okvirno - negde oko 420? :) Da malo licitiram, pa ako baaaš ne bude išlo čekaću nekoga da lupi. :)

3. Ma kakvi, manje, mnogo manje :)

4. Ae da lupim...Negde okvirno...Recimo 270-300? :)

5. Jos samo malo manje..

6. Jos maaaaaaaaaaaalo manje :D

7. Nemam ja zivaca za ovo, 260. cepaj dalje :)

8. :D Realno. Jebem ti život, ništa mi normalno ne pada na pamet. Ovo nije toliko teško : koliko je Oliver Kan imao primljenih golova na SP u Japanu i Južnoj Koreji 2002.? :)

9. Maaaaaloooo manje... :D

10. Odigrali su nerešeno jednu i izgubili od Brazila 2:0, tako da je primio 3 gola.

11. Nisu interesantna ta pitanja sa lupanjem brojeva. Barem meni. :/ No dobro. Džela je u pravu, igrali su u grupi sa Irskom ako se ne varam 1:1, i u finalu 2:0 izgubili od Ronalda :)
    Kao najgori pederi su se provukli kroz to prvenstvo, sve su pobedili jedva 1:0, smrdlje, a taj odvratni Kan je nezasluženo postao najbolji igrač. Smrdljiva politika. Kako može najbolji igrač godine i prvenstva da bude čovek koji kiksira u finalu... Pa kakvu su odbranu imali Nemci tad, ni ja ne bi primio 3 gola.

Uh, eto da podelim svoja osećanja. Ajmo sad neka pitanja vo no :D

12. Bole, u pravu si, ali pazi, realno dosta su sveža ta sećanja na to prvenstvo, pa i meni klincu, a mogu tek da zamislim starijima... :) Zato sam ovo postavio, inače nemam praksu da postavljam tako nešto. Aj Džela nastavi... :)

13. Па Италијани се тако провлаче деценијама, Швабе су за њих господа што се тиче фудбала.

14. Neka postavi neko drugi, ne dajte kvizu da umre ja ne mogu da smislim pitanje nijedno...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.