Prijava

Alan Sirer, tako je.
E sad, izguglaj broj i cepaj dalje...:)

Stvarno mi je bezveze da guglam, ali ne vredi kad ne znam ni koliko je utakmica odigrao... 'Ajde ipak ću da probam da lupim ovako okvirno - negde oko 420? :) Da malo licitiram, pa ako baaaš ne bude išlo čekaću nekoga da lupi. :)

Ma kakvi, manje, mnogo manje :)

Ae da lupim...Negde okvirno...Recimo 270-300? :)

Jos samo malo manje..

Jos maaaaaaaaaaaalo manje :D

Nemam ja zivaca za ovo, 260. cepaj dalje :)

:D Realno. Jebem ti život, ništa mi normalno ne pada na pamet. Ovo nije toliko teško : koliko je Oliver Kan imao primljenih golova na SP u Japanu i Južnoj Koreji 2002.? :)

Maaaaaloooo manje... :D

Odigrali su nerešeno jednu i izgubili od Brazila 2:0, tako da je primio 3 gola.

Nisu interesantna ta pitanja sa lupanjem brojeva. Barem meni. :/ No dobro. Džela je u pravu, igrali su u grupi sa Irskom ako se ne varam 1:1, i u finalu 2:0 izgubili od Ronalda :)
Kao najgori pederi su se provukli kroz to prvenstvo, sve su pobedili jedva 1:0, smrdlje, a taj odvratni Kan je nezasluženo postao najbolji igrač. Smrdljiva politika. Kako može najbolji igrač godine i prvenstva da bude čovek koji kiksira u finalu... Pa kakvu su odbranu imali Nemci tad, ni ja ne bi primio 3 gola.

Uh, eto da podelim svoja osećanja. Ajmo sad neka pitanja vo no :D

Bole, u pravu si, ali pazi, realno dosta su sveža ta sećanja na to prvenstvo, pa i meni klincu, a mogu tek da zamislim starijima... :) Zato sam ovo postavio, inače nemam praksu da postavljam tako nešto. Aj Džela nastavi... :)

Па Италијани се тако провлаче деценијама, Швабе су за њих господа што се тиче фудбала.

Neka postavi neko drugi, ne dajte kvizu da umre ja ne mogu da smislim pitanje nijedno...