Спортски квиз

1. Nije...pogresno ste protumacili moje "relativno blizu". Na neki drugi nacin je povezano sa Kajakom,jedrilicarstvom,itd...

2. Jeste Wally....Pecanje...samo sto je kategorija "Saranolov"... :S AJ cepaj...

3. Prvo mi je palo na pamet ronjenje na dah, ali mi bilo glupo pa sam ga zamislio sa sesiricem za pecanje :D a kategoriju ti ne bih nikad pogodio :D
    Evo jedno lako. Žulio Cezar je izazvao jednog fudbalera da mu šutira slobodnjake i samouvereno tvrdio da on neće primiti gol pošto je najbolji golman. Za svaki primljen gol Cezar mu daje po 100 evra. Kada je izgubio 600 evra, Cezar prekida izazov i više nikad nije hteo da brani slobodnjake tom igraču na treninzima. Koji fudbaler je iskeširao 600 evra? Valjda je dobro protumačeno :D

4. Esteban Kambijaso?

5. Kivu,glup je Rumun garant.

6. Ako nije Kivu,onda Majkon?

7. Pa tako reci...Onda je Adriano garant sto kaze Majstor Bob...ali aj ja cu da kazem Figo.

8. Nije ni jedan ni drugi.

9. Ne, covek je zavrsio igracku karijeru.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.