нек наставља ко хоће, нисам поштено победио :D
Aj, Fokuse, meći.
сад ми паде на памет, глупост :D
Vokri? :)
провокација!!! елем, није :D
Pa rekao si cuveni,meni odma' to palo na pamet... :P Onda mora da je Prekazi? :D
Zezam se...ja znam 10 kompozitora u vrh glave,pa ako je bio neki Dragan Mocart u Partizanu,onda sam ja pobednik.
знаш и овог композитора сигурно :D
Bram? :S
јок :D Хинт: Рус је.
Jesi ga zavukao, onako svetski... :D
било би вам лако да навијате за партизан :D
Stravinski? :S
неки пера чајковски?:Д
је л' си сигуран да је то чувени фудбалер?:)
јок.
а рус... онда она велика петорка. дакле чајковски, бородин, мусоргски (ако је он рус, лоол) и још неки :) едит: ма александар бородин! мора бит'!
близу си, само изабери презиме од тих што си набројао и нађи му име. мада може и само презиме, нећете скоро xD
Ima i Rimski-Korsakov, ali čisto sumnjam da je on. :D
Bio je u Partizanu Zlatko Čajkovski.
Нисам видео први александров пост, узећемо га за победника. Златко Чајковски је у питању, играо је баш давно за партизан, мислим да ми је ћале тад био клинац (: цепај крагујевац!
Ma jebem li mu krusnu mrvu,i u taj caj mu se ispisam pride!
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
нек наставља ко хоће, нисам поштено победио :D
Aj, Fokuse, meći.
сад ми паде на памет, глупост :D
Vokri? :)
провокација!!! елем, није :D
Pa rekao si cuveni,meni odma' to palo na pamet... :P Onda mora da je Prekazi? :D
Zezam se...ja znam 10 kompozitora u vrh glave,pa ako je bio neki Dragan Mocart u Partizanu,onda sam ja pobednik.
знаш и овог композитора сигурно :D
Bram? :S
јок :D Хинт: Рус је.
Jesi ga zavukao, onako svetski... :D
било би вам лако да навијате за партизан :D
Stravinski? :S
неки пера чајковски?:Д
је л' си сигуран да је то чувени фудбалер?:)
јок.
а рус... онда она велика петорка. дакле чајковски, бородин, мусоргски (ако је он рус, лоол) и још неки :)
едит: ма александар бородин! мора бит'!
близу си, само изабери презиме од тих што си набројао и нађи му име. мада може и само презиме, нећете скоро xD
Ima i Rimski-Korsakov, ali čisto sumnjam da je on. :D
Bio je u Partizanu Zlatko Čajkovski.
Нисам видео први александров пост, узећемо га за победника. Златко Чајковски је у питању, играо је баш давно за партизан, мислим да ми је ћале тад био клинац (: цепај крагујевац!
Ma jebem li mu krusnu mrvu,i u taj caj mu se ispisam pride!