Спортски квиз

1. Ma ne može on da postavlja, nije Pera već Zlatko, ja sam pogodio :D

2. скочко, ако хоћеш, слободно :)
    ако нећеш, онда причекајте минут - два док смислим нешто.

3. Skočimiš, ako imaš nešto postavi, pošto si ti realno puno ime i prezime pogodio a to se tražilo. :)

4. Aj, puštam tebe, dao si mi hint sa Čajkovskim :D

5. ево, пошто је било гробарско, сад и једно наше :)

Прву титулу шампиона Југославије Звезда је освојила 1948., а три кола пре краја шампионата Динамо им је бежао 5 бодова (победа се бодовала са 2 бода). На крају, Звезда је била првак са бољом гол разликом за 0,0018%. БСК је помогао Звезди одигравши 0:0 са Динамом у последњем колу, а кога је Звезда победила?

6. ууу биће зајебано :D сарајево?

7. неће, саб... није, даље :)

8. ако је партизан стварно сте цигани :Р (:

9. тај!
    ето вам га на, сисе гробарске! :Д
    е вредело је...:)) 'ајде, грифине.

10. Kaka sisurina, nači aj zdravo :D

11. александре доћи ће раднички у смедерево на гостовање, запамтићу ти ја ово :D

12. Hahahaha, 'ladno Partizan! :D A baš sam mislio da jeste jer u suprotnom sumnjam da bi nas davio ovoliko da je bila neka Rijeka... :D Evo vam jedno lako, ništa mi teško ne pada na pamet. Za koju reprezentaciju igra Stefan Sesenjon?

13. Jooooj, to onaj iz Pari Sen Žermena?

Au, igra za neke kurce lijeve...

14. (сабе, идем ја да гледам звезду против радничког 2.10., боле ме курци и за раднички и за смедерево :Д )
    блејк, фудбалер је?
    да нијееее... малта?:)

15. (сабе, идем ја да гледам звезду против радничког 2.10., боле ме курци и за раднички и за смедерево :Д )

па хтедох да кажем "доћи ћу ти ја у крагујевац" али је смедерево већ гостовало тако да јеби га :D

16. Naravno da je fudbaler, i to prilično poznat. Tako je, Skočimiše, igrao je za moj voljeni PSŽ, sad je u Sanderlendu. Pomoć, afrička država. :)

17. нека буде централноафричка република :D

18. ау, крфтијебем, неки забод је био жешћи, изгуглао, и чим сам видео слику, знао сам ко је, ал' јебига сад, испала :)
    а и видео сам за кога игра, тако да ово паузирам.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.