Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Koja su 3 golmana postigla najvise golova u istoriji ?
Čilavert, Seni i But.
Čilavert, Rožerio Seni i još neko :D...
ЕДИТ: Мислих да је препуштено.... Поштено се испалих....
Чилаверт, Рожерио Сени и Игита? Рек'о бих и Кампос, али он је своје голове давао као нападач, иако је био голман....
Jedan je sigurno Rožerio Seni, a ako me sećanje dobro služi, dosta golova je dao i Rene Igita, tako da nije nemoguće da se je i on u top 3. Treći neka bidne Hans-Jerg But. :)
igrali su 2002. direktan duel sa belgijom za prolaz izgubili 3-2 i dmitri sichev smanjio pred kraj. bio bas mlad tada puno obecavao
Хехехе, јесте.... Један од највећих талената Русије.... Треб'о да буде руски Шевченко....
Chilavert, Sena i Kampos, priznacu gesihte ovo...Svejedno golman mu je fiksna pozicija, ajde postavljaj :)
Asprilja, postavi pitanje precizno, ovo sa kAMPOSOM VEZE NEMA.
Препуштам некоме ко има питање, јер не пада ми на памет ни једно, а пошто смо се окупили да не застајкује квиз....
Kako nema veze, koja su tri golmana postigla najvise golova ? Ovo je istina, Kamposu se kao fiksna pozicija vodi da je golman, sta tu nije jasno ? Kao kada bih pitao koji odbrambeni igrac je postigao najvise golova i ako je odgovor ( stavi ime) kakve veze ima ako on na poluvremenu kada gube ode u napad da igra spica ?
Kojih pet reprezentacija ja Bora Milutinović odveo na Mondijal, i koje su prošle u drugi krug?
meksiko, kosarika, nigerija, ameri hmmm
jel ima peta brate ?
i :)?
brate vodio je kinu 2002. ali nisu prosli grupu ako na to mislis :)
Dobar si :D...
aaa ja sam kontao da mislis da su se svih 5 plasirali u drugu rundu, nisam skapirao :)
Koja reperezentacija je Argentini nanela najveci poraz na njenom stadionu i koji je bio rezultat te utakmice ?
Бразилци, можда Уругвајци? Да није 5-0?
E, da si rekao ukupno, pa da spomenem La Paz, ovako mogu samo da nagađam... :)
0 : 5 tacno ali nisu brazilci i urugvajci :)