Спортски квиз

1. Koja su 3 golmana postigla najvise golova u istoriji ?

2. Čilavert, Seni i But.

3. Čilavert, Rožerio Seni i još neko :D...

4. ЕДИТ: Мислих да је препуштено.... Поштено се испалих....

Чилаверт, Рожерио Сени и Игита? Рек'о бих и Кампос, али он је своје голове давао као нападач, иако је био голман....

5. Jedan je sigurno Rožerio Seni, a ako me sećanje dobro služi, dosta golova je dao i Rene Igita, tako da nije nemoguće da se je i on u top 3. Treći neka bidne Hans-Jerg But. :)

6. igrali su 2002. direktan duel sa belgijom za prolaz izgubili 3-2 i dmitri sichev smanjio pred kraj. bio bas mlad tada puno obecavao

7. Хехехе, јесте.... Један од највећих талената Русије.... Треб'о да буде руски Шевченко....

8. Chilavert, Sena i Kampos, priznacu gesihte ovo...Svejedno golman mu je fiksna pozicija, ajde postavljaj :)

9. Asprilja, postavi pitanje precizno, ovo sa kAMPOSOM VEZE NEMA.

10. Препуштам некоме ко има питање, јер не пада ми на памет ни једно, а пошто смо се окупили да не застајкује квиз....

11. Kako nema veze, koja su tri golmana postigla najvise golova ? Ovo je istina, Kamposu se kao fiksna pozicija vodi da je golman, sta tu nije jasno ? Kao kada bih pitao koji odbrambeni igrac je postigao najvise golova i ako je odgovor ( stavi ime) kakve veze ima ako on na poluvremenu kada gube ode u napad da igra spica ?

12. Kojih pet reprezentacija ja Bora Milutinović odveo na Mondijal, i koje su prošle u drugi krug?

13. meksiko, kosarika, nigerija, ameri hmmm

jel ima peta brate ?

14. brate vodio je kinu 2002. ali nisu prosli grupu ako na to mislis :)

15. aaa ja sam kontao da mislis da su se svih 5 plasirali u drugu rundu, nisam skapirao :)

Koja reperezentacija je Argentini nanela najveci poraz na njenom stadionu i koji je bio rezultat te utakmice ?

16. Бразилци, можда Уругвајци? Да није 5-0?

17. E, da si rekao ukupno, pa da spomenem La Paz, ovako mogu samo da nagađam... :)

18. 0 : 5 tacno ali nisu brazilci i urugvajci :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.