Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Koja su 3 golmana postigla najvise golova u istoriji ?
Čilavert, Seni i But.
Čilavert, Rožerio Seni i još neko :D...
ЕДИТ: Мислих да је препуштено.... Поштено се испалих....
Чилаверт, Рожерио Сени и Игита? Рек'о бих и Кампос, али он је своје голове давао као нападач, иако је био голман....
Jedan je sigurno Rožerio Seni, a ako me sećanje dobro služi, dosta golova je dao i Rene Igita, tako da nije nemoguće da se je i on u top 3. Treći neka bidne Hans-Jerg But. :)
igrali su 2002. direktan duel sa belgijom za prolaz izgubili 3-2 i dmitri sichev smanjio pred kraj. bio bas mlad tada puno obecavao
Хехехе, јесте.... Један од највећих талената Русије.... Треб'о да буде руски Шевченко....
Chilavert, Sena i Kampos, priznacu gesihte ovo...Svejedno golman mu je fiksna pozicija, ajde postavljaj :)
Asprilja, postavi pitanje precizno, ovo sa kAMPOSOM VEZE NEMA.
Препуштам некоме ко има питање, јер не пада ми на памет ни једно, а пошто смо се окупили да не застајкује квиз....
Kako nema veze, koja su tri golmana postigla najvise golova ? Ovo je istina, Kamposu se kao fiksna pozicija vodi da je golman, sta tu nije jasno ? Kao kada bih pitao koji odbrambeni igrac je postigao najvise golova i ako je odgovor ( stavi ime) kakve veze ima ako on na poluvremenu kada gube ode u napad da igra spica ?
Kojih pet reprezentacija ja Bora Milutinović odveo na Mondijal, i koje su prošle u drugi krug?
meksiko, kosarika, nigerija, ameri hmmm
jel ima peta brate ?
i :)?
brate vodio je kinu 2002. ali nisu prosli grupu ako na to mislis :)
Dobar si :D...
aaa ja sam kontao da mislis da su se svih 5 plasirali u drugu rundu, nisam skapirao :)
Koja reperezentacija je Argentini nanela najveci poraz na njenom stadionu i koji je bio rezultat te utakmice ?
Бразилци, можда Уругвајци? Да није 5-0?
E, da si rekao ukupno, pa da spomenem La Paz, ovako mogu samo da nagađam... :)
0 : 5 tacno ali nisu brazilci i urugvajci :)