Спортски квиз

1. Eee Bili sad mi kažeš .. opsovao sam mu sve što mi je palo na pamet :)

Najviše skokova u jednoj utakmici je 55 ... Koji igrač je došao do toga broja ?

2. Чемберлеин?

3. Vilt ludak, ko će drugi :)

4. Ахаха, гле Салета, попиј један ултра енерџи ко ја и нећеш да трокираш у ове касне сате... :)

5. 20

Nisi pročitao pitanje kako treba :)
    Bilo previše lako, jebemliga .. cepaj Brdac

6. 20

Pogrešno pitanje, Sale :)

7. Mrste bre :) ja mislo 55. godine koliko je skokova najvise bilo :)

8. Колико фудбалера је играло макар једном за репрезентацију Србије (баш Србије, не Југе или шта ти ја знам) а да се налази у топ 10 стрелаца на Партизановој вечној листи? И наравно који су то фудбалери?

9. hahahahahhahaahahaahhahahahahahhahahahahahaha brateee uljepšao si mi ovaj dan ... Ali ja gledam odgovor i rekoj kojikuracovosadbre .. Sale pobeda brate :)
    EDIT: rekoh*

10. U vezi sa partizanom ne odgovaram :) diskriminacija.

11. Sve što znam od ovoga je da je prvi na partizanovoj listi Bobek, da je dosta dao i Savo Milošević, Dragan Mance, Pedja Mijatović .. sve što znam na ovu temu ... :)

12. Били још сам ставио у множини. :) Јесте Илић капитен, има још један. Сад је лако...
    ЕДИТ: Нек ти Кобе помогне..

13. Polako, pogađam jednog po jednog :)
    Ovo je sad lupanje: Kežman, Iliev, Vukić.

14. Ма јок. Рекао је Кобе тог другог..

15. O jebemliga .. pre neki dan mi drug poslao top 20 strelaca Partizana .. ja pročitao i zaboravio pola ..
    Ja nisam pogodio nikog a? :)
    EDIT:Ipak sam pogodio :)

16. Daaaaa, i Milošević je igrao za Srbiju.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.