Колико фудбалера је играло макар једном за репрезентацију Србије (баш Србије, не Југе или шта ти ја знам) а да се налази у топ 10 стрелаца на Партизановој вечној листи? И наравно који су то фудбалери?
hahahahahhahaahahaahhahahahahahhahahahahahaha brateee uljepšao si mi ovaj dan ... Ali ja gledam odgovor i rekoj kojikuracovosadbre .. Sale pobeda brate :)
EDIT: rekoh*
Sve što znam od ovoga je da je prvi na partizanovoj listi Bobek, da je dosta dao i Savo Milošević, Dragan Mance, Pedja Mijatović .. sve što znam na ovu temu ... :)
O jebemliga .. pre neki dan mi drug poslao top 20 strelaca Partizana .. ja pročitao i zaboravio pola ..
Ja nisam pogodio nikog a? :)
EDIT:Ipak sam pogodio :)
Eee Bili sad mi kažeš .. opsovao sam mu sve što mi je palo na pamet :)
Чемберлеин?
20
Vilt ludak, ko će drugi :)
Ахаха, гле Салета, попиј један ултра енерџи ко ја и нећеш да трокираш у ове касне сате... :)
Nisi pročitao pitanje kako treba :)
Bilo previše lako, jebemliga .. cepaj Brdac
Haahah :D
Pogrešno pitanje, Sale :)
Mrste bre :) ja mislo 55. godine koliko je skokova najvise bilo :)
hahahahahhahaahahaahhahahahahahhahahahahahaha brateee uljepšao si mi ovaj dan ... Ali ja gledam odgovor i rekoj kojikuracovosadbre .. Sale pobeda brate :)
EDIT: rekoh*
U vezi sa partizanom ne odgovaram :) diskriminacija.
Sve što znam od ovoga je da je prvi na partizanovoj listi Bobek, da je dosta dao i Savo Milošević, Dragan Mance, Pedja Mijatović .. sve što znam na ovu temu ... :)
Saša Ilić?
Били још сам ставио у множини. :) Јесте Илић капитен, има још један. Сад је лако...
ЕДИТ: Нек ти Кобе помогне..
Polako, pogađam jednog po jednog :)
Ovo je sad lupanje: Kežman, Iliev, Vukić.
Ма јок. Рекао је Кобе тог другог..
O jebemliga .. pre neki dan mi drug poslao top 20 strelaca Partizana .. ja pročitao i zaboravio pola ..
Ja nisam pogodio nikog a? :)
EDIT:Ipak sam pogodio :)
Daaaaa, i Milošević je igrao za Srbiju.
ajde Bili ... :)