Зимбабве?
Ne može, morate ovo da pogodite. :) Evo još jedna pomoć: Dobili su taj nadimak zbog nečega što se desilo krajem 80ih godina.
Sinji kukavci?
Дај човече, хоћу спокојан да идем у кревет. :)
Ок, на свету има око 195 земаља, минус око 45 европских, остаје нам 150 покушаја. :)
E jebiga sad. Peki da je tu znao bi sigurno. :) Evo još jedna pomoć i nema više: u pitanju je uspeh naše mlade reprezentacije. Ako sad ne pogodite, onda ste stvarno idioti. :)
Ахахахах, убијаш ме, Тулуме.
Onda smo stvarno idioti. :)
Crne mambe?
Ok. Sad je 3:49. Ako niko ne pogodi do 4, reći ću vam.
Чек, знам да смо били прваци света, знам да је играо Мијатовић и да је Просинечки добио црвени у финалу.
Уругвај?
Opasno ste blizu.
Paragvaj? :)
Ок, Јужна Америка.
Чиле?
KONAČNO!!! Bravo Zola u pitanju su Čileanci.
edit: Laka i vama noć.
Јаооо како сам срећан!!! :)
Фала курцу! :) Лепа дефиниција, сад сам спојио те податке са ћалетовим сећањима које ми је причао пре десетак година. Лаку ноћ свима.
Лаки ноћ такође.
Gud najt dečaci
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Зимбабве?
Ne može, morate ovo da pogodite. :) Evo još jedna pomoć: Dobili su taj nadimak zbog nečega što se desilo krajem 80ih godina.
Sinji kukavci?
Дај човече, хоћу спокојан да идем у кревет. :)
Ок, на свету има око 195 земаља, минус око 45 европских, остаје нам 150 покушаја. :)
E jebiga sad. Peki da je tu znao bi sigurno. :) Evo još jedna pomoć i nema više: u pitanju je uspeh naše mlade reprezentacije. Ako sad ne pogodite, onda ste stvarno idioti. :)
Ахахахах, убијаш ме, Тулуме.
Onda smo stvarno idioti. :)
Crne mambe?
Ok. Sad je 3:49. Ako niko ne pogodi do 4, reći ću vam.
Чек, знам да смо били прваци света, знам да је играо Мијатовић и да је Просинечки добио црвени у финалу.
Уругвај?
Opasno ste blizu.
Paragvaj? :)
Ок, Јужна Америка.
Чиле?
KONAČNO!!! Bravo Zola u pitanju su Čileanci.
edit: Laka i vama noć.
Јаооо како сам срећан!!! :)
Фала курцу! :)
Лепа дефиниција, сад сам спојио те податке са ћалетовим сећањима које ми је причао пре десетак година.
Лаку ноћ свима.
Лаки ноћ такође.
Gud najt dečaci