Зимбабве?
Ne može, morate ovo da pogodite. :) Evo još jedna pomoć: Dobili su taj nadimak zbog nečega što se desilo krajem 80ih godina.
Sinji kukavci?
Дај човече, хоћу спокојан да идем у кревет. :)
Ок, на свету има око 195 земаља, минус око 45 европских, остаје нам 150 покушаја. :)
E jebiga sad. Peki da je tu znao bi sigurno. :) Evo još jedna pomoć i nema više: u pitanju je uspeh naše mlade reprezentacije. Ako sad ne pogodite, onda ste stvarno idioti. :)
Ахахахах, убијаш ме, Тулуме.
Onda smo stvarno idioti. :)
Crne mambe?
Ok. Sad je 3:49. Ako niko ne pogodi do 4, reći ću vam.
Чек, знам да смо били прваци света, знам да је играо Мијатовић и да је Просинечки добио црвени у финалу.
Уругвај?
Opasno ste blizu.
Paragvaj? :)
Ок, Јужна Америка.
Чиле?
KONAČNO!!! Bravo Zola u pitanju su Čileanci.
edit: Laka i vama noć.
Јаооо како сам срећан!!! :)
Фала курцу! :) Лепа дефиниција, сад сам спојио те податке са ћалетовим сећањима које ми је причао пре десетак година. Лаку ноћ свима.
Лаки ноћ такође.
Gud najt dečaci
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Зимбабве?
Ne može, morate ovo da pogodite. :) Evo još jedna pomoć: Dobili su taj nadimak zbog nečega što se desilo krajem 80ih godina.
Sinji kukavci?
Дај човече, хоћу спокојан да идем у кревет. :)
Ок, на свету има око 195 земаља, минус око 45 европских, остаје нам 150 покушаја. :)
E jebiga sad. Peki da je tu znao bi sigurno. :) Evo još jedna pomoć i nema više: u pitanju je uspeh naše mlade reprezentacije. Ako sad ne pogodite, onda ste stvarno idioti. :)
Ахахахах, убијаш ме, Тулуме.
Onda smo stvarno idioti. :)
Crne mambe?
Ok. Sad je 3:49. Ako niko ne pogodi do 4, reći ću vam.
Чек, знам да смо били прваци света, знам да је играо Мијатовић и да је Просинечки добио црвени у финалу.
Уругвај?
Opasno ste blizu.
Paragvaj? :)
Ок, Јужна Америка.
Чиле?
KONAČNO!!! Bravo Zola u pitanju su Čileanci.
edit: Laka i vama noć.
Јаооо како сам срећан!!! :)
Фала курцу! :)
Лепа дефиниција, сад сам спојио те податке са ћалетовим сећањима које ми је причао пре десетак година.
Лаку ноћ свима.
Лаки ноћ такође.
Gud najt dečaci