Спортски квиз

1. На ком стадиону је одиграно највише финала ЛШ?

2. Сантјаго Бернабеу?

3. Вембли 6 пута, а Бернабеу и Хејсел по пишљива 4 пута. Говедарице изволи. :Д

4. Ko je postigao odlucujuci penal za cehoslovacku u finalu evropskog prvenstva 1976.?

5. E jeba mu majku sad.

6. Стварно га је убио. Ајде Гонзо, ти си спорЦки новинар! :Д

7. E jeba mu majku sad.

Po tom fudbaleru se sada zove takvo izvodjenje penala :)

8. Brate da znam jednog cehoslovackog fudbalera lupio bih ali nzm nijednog.

9. Panenka za 5:3 u penal seriji protiv Zapadne Nemačke (poslužio se Guglom) :)

10. Moj stric Guta iz Bratislave, de nađe ovo dece ti tvoje?

11. E novinari...to je Panenka na marakani...kao Piksi

12. Čekaj bre, ja nisam guglo!

13. Koliko puta je KK Partizan učestvovao na finalnom turniru Eurolige (nekada Kup Šampiona) u poslednjih 30 godina? Ajmo grobari nemoj da vam cigan zadaje ovakva pitanja :)

14. Čekaj bre, ja nisam guglo!

ОПЉАЧКАШЕ ОВАЈ НАРОД!

15. Moj stric Guta iz Bratislave, de nađe ovo dece ti tvoje?

Imam njegovu sliku u albumu Veliki na fb-u. Panenka nije prvi koji je tako sutnuo penal, ali udarac se po njemu zove jer je samo budala i to teska mogla taj udarac da izvede u finalu nekog velikog takmicenja, zamisli da je promasio, pa streljali bi ga kuci :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.