Један тим из ових јачих европских лига има два голмана (дакле први голман и његова резерва) који имају готово идентична презимена. Презиме стартера је готово идентично као презиме резерве, сем што има на крају имена слово ипсилон. Који тим и који голмани су у питању, аедавасчујем?
Добро Леко па зашто ми крадеш тренутак славе, јел видиш да сам тачно одговорио, ваљда је ред да ја постављам? Како то преко реда, није ти ово дом здравља, нема овде веза и везица!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Da bre, ali nisu bili Vizardsi tad nego Buletsi.
E jeste, zaboravio sam na to :)
јесу Булетси, цепај.
Dao mi Viško ideju za pitanje.
Koji tim ima najviše prvoligaških sezona u engleskom fudbalu? Ne od osnivanja Premijer Lige,nego uopšte.
Šefild W.
Notingem F.?
Everton.
Il' Arsenal?
Lids?
А. Вила?
Mančester je tačno odgovorio, u pitanju je Everton.Pitaj :)
Au jebote .. ono, kao ..
Ko je ovojio zlatnu loptu ove godine?
Да није Меси?
A jes, ovo je bilo sam da oživim temu jebote, mjesec dana niko nije postovao .. greota ..
Tebra ovo je preteško daj nešto drugo...
У јеботе чекај, нисам очекивао да је тачан одговор, дајте ми пар минута да се повратим и смислим питање.
Leco, kažem da je bilo samo da se oživi tema ...
Ај овако.
Izvni Tebra njesam video taj post.
Ae ja neš da postavim... Koja reprezentacija je poslednja uspela da osvoji svetsko prvenstvo a da je bila domaćin istog?
Francuska?
Добро Леко па зашто ми крадеш тренутак славе, јел видиш да сам тачно одговорио, ваљда је ред да ја постављам? Како то преко реда, није ти ово дом здравља, нема овде веза и везица!