Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ebi ga Drvo pogodio si ali ovaj Peki insistira na pravilima ka da nije sa balkana...
Ма за'ебавам се. А и ово твоје било просто јебига, ајде сад погодите моје, да вас видим, ае ае!
Jeste, bilo je prosto, sad ce tema opet da zamre zbog tvog pitanja... xD
Jeste, bilo je prosto, sad ce tema opet da zamre zbog tvog pitanja... xD
Па добро, ја могу да поставим и лакша питања, ако вам тако интересантније.
Ајде рецимо, у којој земљи је одржано светско првенство у Немачкој двеиљадешесте?
Ne treba postavljat previše teška pitanja .. au bre Peki .. Da nije everton?
Pokušah da guglam i ništa, aj barem reci koja je liga u pitanju...
А јебига, то је и фора. Погађајте, да буде занимљиво, идите методом елиминације. Нећу тачно да кажем која је лига, али спада у најјаче ето. Лига петице, што би се рекло некада. Јесте да кажем лигу, па да гуглате. Нема гуглања на спортском квизу!
Ja ne guglam ... Bilbao? Juventus? Milan? Torino? :D
Ништа од тога. Ал некапирам како можеш да кажеш Јувентус? Па знаш за Буфона? И шта сад, ти сматраш да имају резерву која се зове Буфо?
Ne brate, lupao sam bez razmišljanja .. Evo sad malo ozbiljnjije .. :D
Francuska, Italija, Španija, Engleska .. Eliminiši jednu, da bude samo malo lakše:D
Ајде, тим је из Енглеске. Али морате да знате и презимена оба голмана!
Jel neka engleska ekipa u pitanju?
Hahha nisam ja Šofro jebote:D
Aston vila?
Ноуп.
jel prvoligaška ekipa u pitanju ?
Јесте.
Da se rezervni golman Vigana ne preziva Al-Habs? :D
Znam , Norič , John Ruddy ( prvi golman ) , Declan Rudd ( rezerva ) . Norič mi jedna od omiljenih ekipa u Premier ligi .
Тај је. Ако ниси изгуглао, онда свака част. :)
UUUU, GUGLANJEEE!!!