Спортски квиз

1. пуши га
    ћерај даље
    ЕДИТ: није дјечко мого да прохода до 4, сви мислили да је мтуав и убацили га у цркву, и само у једном тренутку долетила крпењача од ђеце што се играла испред цркве, кад је видио Адебајор УСТО КО МАШИНА И ПОЧО ИГРАТИ:)

2. Jesam pogodio? ahahah lupio jebote .. al kapirao sam da nije 1 ili 2, čim je pitanje:D
    Koliko je puta Fil Džekson, slavni NBA trener koji je izmedju ostalih vodio Lejkerse i Čikago sa Džordanom i ekipom, koliko je puta "počišćen" u plej ofu .. ono, da ih odere neko sa 4:0:D

3. Al sam sklopio pitanje, jebo sam mu kevu

4. No, no .. previše ... :D

5. Jeste Benisijo ... Poslednja sezona sa Lejkersima .. Dalas ih počistio:D

6. Које године је Мулан Путровић, освајач шестог места на умоклишком сабору у дисциплини бацање камена с рамена?

7. Ček, pitanje je koje je godine to bilo?
    1998?

8. Ček, pitanje je koje je godine to bilo?
    1998?

Хахаха, плач!

Жао ми је, нисте погодили. Одговор је био Дејан Говедарица.

Цепајте бре, видите да се зајебавам, немам транспирације да постављам питања.

9. Koliko puta reprezentacija Brazila nije učestvovala na svetskom prvenstvu u fudbalu?

10. Nula, tj. ucestvovali su na svim SP.

11. Zijo zna znanje...

12. Дајте једног од три играча са највише аутоголова у премијер лиги. И колико је дао аутоголова.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.