Спортски квиз

1. A da nije Sofija?

2. ko je ovde postavio pitanja, na koje se odgovara to vala niko ne zna.

3. Pogledao sám sad za Kardif, piše da su oni, vrv je na to mislio.

4. Јесам ја први рек'о Кардиф?

5. Zdravo društvance ... evo mene sa posla i tačan odgovor je:
    >>> AUSTRIJA BEČ <<<
    hehehhehe pobedio sam vas hehehheheh

http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201209/26226/tumblr_luu6962ie01qdlh1io1_400.gif

6. Mi smo zaključili da je Đenova, napušse kurca.

7. To što ste vi zaključili OKAČITE MAČKU O REP.

8. Zhajk ja sam realno bio najbliži pošto nisam ni pokušavao pa je red da ja postavim sledeće pitanje... Ko nosi sedmicu u našoj futsal reprezentaciji?

9. Милан Ракић?
    Гледао сам на сајту ФСС-а играче, нема који број носе и та срања. Нисам ни знао ко све игра за репрезентацију, ал видим да је више од пола њих из Економца, као што је и ред.

10. Drogirani ti otvoreno govoriš o tome kako guglaš... cccccccccccccccccccc

Nije ni taj...

11. Нисам гугло, него поштено гледо на сајту фсс-а и лупио. :Д
    Јебежга кад сам престао да пратим ове пицопевце од кад смо ми из Крагујевца почели да доминирамо тим спортом. :)

12. Nismo bre toliko loši, ja gledao skoro kad je bilo ono svetsko prvenstvo. Igrali smo odlično i trebali smo da udjemo u četvrtfinale ali ebi ga, od kad pratim fudbal uvek smo imali jednog pacera koji je uništavao ekipu i uvek nas je golman jebo na vanžnim utakmicama.
    Izvinjavam se za spam!

13. Dajte ljudi ne moguće da je ovoliko teško... Ako do sutra oko 5 niko ne pogodi dajem odgovor.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.