Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
JANIĆ au zar niko nije gledao sp pre 2 meseca?
Aj opet nešto u vezi futsala... Koji je najbolji plasman naše reprezentacije u futsalu na sp-u?
Четвртфинале?
Jok Cipiripi.
A jes glupo pitanje još dva pokušaja i sve mogućnosti će biti iskorišćene.
Ондак полуфинале? А ако није ни то, онда осима финала. лололо
Ajde Cipiripi pogodio si i bači neko pitanje da ne vide ostali bruku od glupog pitanja.
Па шта је тачно? Осмина, а?
Немој ти мене то са питањима. Нит имам неко спремно, нит ћу моћи да пратим одговоре. Удри ти Јопет.
Jes osmina :)
Koliko je zvezda puta ušla u LŠ? Dakle računa se od promene naziva najjačeg klubskog takmičenja.
Nijednom?
Jes Duka... Ovo sam moro' da pitam nisam dugo zezo komšije
Leco mislim da je jednom, ali tu sad postoji problem kako ko računa pošto je sezona u kojoj je Zvezda branila titulu (koliko se sećam) bila prva u kojoj se pojavio taj novi format takmičenja. Neki tvrde da jeste, neki da nije pa ga sad ti jebi.
Gozo tebra meni lepše zvuči NIJEDNOM lololoolp
To je već stvar afiniteta, ali koliko znam ta sezona jeste bila prva po formatu koji danas postoji (naravno nešto izmenjen u međuvremenu). :)
Aj Gonzo postavi ti pitanje ovaj dao odgovor i odma zbriso...
Od koga je eliminisan beogradski Rad u 1. kolu kupa UEFA 1989. godine?
Bajern?
C
Inter?
Hanover? Iz koje je zamlje klub?
Jok. Pa ako vam kažem zemlju, onda ćete znati. Al aj hint: klub je iz države sa Balkanskog poluostrva.
Željo? :D