Спортски квиз

1. Пошто је ово спортски, а не само фудбалски квиз, ево нешто из хокеја... који играч је носио број 88 у Филаделфији од '92 до 2000-те.

Да вас видим...

2. Брате, није фазон, ретко ко прати хокеј... Немој ја да кренем са НФЛ-ом, знам све играче, њихове бројеве, статистику и резултате у последњих 10 година... :)

3. Ево замена питање... који хокејаш је 1989 скоро искрварио на смрт и имао неких 300 шавова?

4. Неки Клинт Малачук?

5. Види, ладно знаш... настави...

6. Који фудбалер је у једној утакмици промашио 3 пенала?

Знам да је лако питање, али не могу ништа теже да смислим тренутно.

7. Martin Palermo? A mozda i nije. :)

8. Peki treba da bude banovan zbog prelakog pitanja. :)

9. Тулуме настави :)

Блек, мрзело ме да смишљам теже :)

10. Evo ti ga na, ja nastavljam.
    Ko je verovatno najbolji izvođač slobodnjaka svih vremena među golmanima?

11. Kad prije jebote? :(
    Tačno.
    Izvoli, nastavi.

12. Rozerio Seni. Moze Cilavert da ga duva. :)

13. Који тенисер је на једном Дејвис куп мечу одсервирао најјачи сервис икада, али му сервис није признат зато што га је она справа за мерење "заборавила"? Дакле, сервис је био бржи и од Родиковог најбољег што је званични рекорд (144 mph, тј око 248 km/h). Публика видела, сви видели, али на крају кад су гледали, справа за мерење није упамтила, па није ни признат рекорд.

14. Браво Блек, свака част!

15. Kako se ovog setih, ni meni nije jasno. :) E, sad da smislim nešto intelegentno.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.