Спортски квиз

1. Сликале су се за неки календар?

2. Ma jok, to su one iz karlinga :)))
    Isto promiskuitetne Kanadjanke :)

3. Pravile su orgije sa sudanskim bob timom?

4. Nemoj da se vređamo ako je bio neki šmekerski bob tim to su jamajčani :)

5. Nije nista slicno :)

6. Procureo im kućni video s priprema? :D

7. haha, gledao sam onaj film sa jamajčanskim bob timom, oni su mi vise zajebanti, kontam da su Sudanci ti koji odrađuju pohotne Kanađanke :)

ne, stvarno, ako na kraju ne bude erotsko rešenje ovog pitanja, silno ću se razočarati...

8. Odgovor:

Odmah su po zavrsetku finalne utakmice, dok su jos bile na ledu, pocele da slave titulu uz potoke piva i sampanjca.

9. Sad ćemo malo o karlingu. (al' zamalo)

Koji tim je najviše puta bio u finalu? A koji tim je najviše puta osvojio Karling Kup?

10. Evo ja znaaam.

Najviše puta je osvajao Mančester, dok je najviše puta u finalu bio Totenhem.

Nemam blage veze da li je to tačno, rekao sam sa tolikom sigurnošću da bi izgledalo da znam. :)

11. Rekao bih da je u finalu bio najviše puta Liverpul, zbog slavne prošlosti, a najviše puta osvajao Mančester...

12. Nije najviše puta osvajao Mančester, nije najviše puta bio u finalu Totenhem. (ovo drugo je do skoro bilo tačno)
    :) Ajde opet, Tadija :)

edit: Jeste najviše puta bio Liverpul, nije najviše puta osvajao Mančester, kao što rekoh.
    Ajd opet da skompletiraš odgovor :D

13. Kokili, da neki old skul tim, tipa Aston Vila?

14. Noup, pucaj dalje :)

15. Uh, odustajem. Znaš da ne mogu više od 4 puta zaredom. Pa imam i ja dušu! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.