Спортски квиз

1. Odbijam da odgovaram na ovako debilno pitanje.

2. Al' izvuce pitanje....Ja cu posle pitati ko je igrao levu polutku za Zmaj '76.

3. Predlazem da se ovo pitanje ignorise kao vrhunski glupo, i da neko postavi novo pitanje.

4. Sta fali pitanju? Po meni je 3 puta normalnije od onog ''trik'' pitanja za Galica...

Isakson je branio, al StoneSour je pogodio...tako da nek on postavi pitanje!

5. Dočekaću januarski rok, čekajući pitanje.

6. Stvarno je pitanje ubica. Odakle li ti znas kako se zove nije mi jasno, mora da ti je surak ??

7. Ma nek postavlja ko stigne...ubuduce nemojte mene cekati, necete se leba najesti. :)

8. Hajd' ja cu da postavim jedno lagano.Koji poznati fudbaler boluje od Turetovog sindroma?

9. Neki golman, ne mogu da se setim koji :D

10. Голман Евертона ЈЕБО ВАС БОГ!!!!

11. Eto hinta,samo takvog:)

12. А није Јан Муха :)

13. Pa nije hint, to je odgovor... Svako ko iole prati fuZbal zna kako se zove golman Evertona :D

14. Chim chimmery chim chimmery chim chim cherooo
    We've got Tim Howard and he says: "Fuck you"

15. Cepaj dalje Acke.

16. Сад ја питам... Мислим да би Блек Хол ово могао да погоди из прве, ако је ту. Прл Џем се првобитно звао по једном прослављеном НБА кошаркашу с почетка деведесетих. О ком играчу је реч?

17. Uhhh...ne mogu iz prve, al recimo da je Geri Pejton. :) Lupih

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.