Спортски квиз

1. Pajko pitao sam.
    Ali ae da odgovorim na ovo tvoje...
    Stavljaju zbog sunca, da im ne bi udaralo u oči, ili šta već...

2. izvinte na pometnji aj pekky

3. Који фудбалер је пре пар година био на пробу у Звезди, а тадашњи председник Стојковић му је рекао да није довољно квалитетан? Тог лета је потписао за један енглески тим, а недуго затим прешао за велику кинту у други енглески тим.

4. jaaaao, stao mi je mozak! Znam ovo 100%. :D

5. Вилсон Паласио(с).

6. Нису га узели зато што нису хтели да дају милион евра за њега или његову плату, тако нешто је било...

Који су тренери били на клупама вечитих ривала у првом (и једином, ако се не варам) вечитом дербију са страним тренерима?

7. Nije mu rekao da nije dovoljno kvalitetan, već da je skup. Tražio je njegov klub milionče

8. Zenga i jao, onaj Svabo sto je non-stop kukao kako bi i njemu bilo lakse da ima Zigica u timu...kako se zove jebo ga pas?!

9. Зенга и Јирген Робер или Ребер...

Ај Огњене.

10. Pre ce biti da je taj Reber...Mateus i Zenga nisu bili u isto vreme.

11. Navedite 5 igrača koji su igrali u zadnjih 15 godina za fk partizan a prezime im se završava na ski.

12. lazevski, stojanoski, gerasimovski, trenevski imam 4 :D ne mog da se setim vise

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.