Спортски квиз

1. Iz 12 puta cu ga ubosti...april?

2. 'Ajd' uzdravlje...

3. Ae posto su svi iskulirali 13 sati, da ja postavim pitanje...

U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2002. godine, u pretposlednjoj utakmici Jugoslavija je igrala protiv Slovenije na Stadionu JNA i bila je neophodna pobeda za plasman na SP. Nazalost, utakmica je zavrsena rezultatom 1-1. Za Slovence gol je postigao Milinovic, a za Jugoslaviju?

4. Mozda da, mozda 100% ne :D

5. Da probam Tulumbacev recept.

Marko Pantelic? :D

6. marko PANTELIC HAHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAAHHH

7. ON NE MOZE DA DA GOL IZ PENALA NA PRAZAN GOL

8. Nesretnik da jedan gol godisnje u reprezentaciji :D

Daj neki hint

9. Pa ljudi jel moguce da nemate predstavu :D

Kvalifikacije 2002. godina setite se ko je igrao za reprezentaciju, za sad je samo Milosevic adekvatan pokusaj :D

10. Tad sam imao 12 godina covece, a ja ne znam sta sam juce jeo :D

Da lupim, Darko Kovacevic?

11. Druze, ja sam imao 9 godina pa ipak znam :D

Nije Darko dao gol, ali igrao je tu utakmicu ;)

12. U pitanju je igrac sredine terena

13. Dragan Stojković

14. Dobar vece,plejeri.Da nije ,mozda, Dejan Govedarica?

15. Predrag Djordjevic
    :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.