Спортски квиз

1. Ja se nisam predao, ja štrajkujem :( al ne znam stvarno ;(

2. Prošlo je pola sata, a pacova nema :) On na mene neće da se ljuti ako proglasim ovo pitanje trenutno nevažečim i raspišem konkurs za novo.

Voila! Neka puca neko :D

3. Upravo ga oživljavam, ne laj tu! Nego smisli nešto :D

4. Ajd' evo ja cu jedno lagano, da se zagrejemo.
    Kom fudbaleru je sud odredio kucni pritvor, ali ne u svojoj kuci nego u kuci kapitena ekipe za koju igra?
    @Churcha
    Vrati onaj nadimak sa Chicharitom...stalno hocu al nikako da nadjem priliku da ti kazem kol'ko je dobar. :)

5. endi kerol, morao ostati kod nolana, i još slući kaznu.

6. Ha! Hvala :) Vratiću uskoro, ja to volim da menjam.

El premier liga?

edit: Pu! Dube, s to čekao u niskom startu na zvuk pištolja.

7. Rekoh da je lako. Cepaj.

8. Za jednog strajkaca,cepas kviz ko ma'nit :)

9. Svi znamo ko je 98. promašio penal protiv Holandije, a ko je potigao drugi gol za Holandiju na toj utakmici i u kojem minutu?

10. Pogodio si igrača, a gol je postignut malo kasnije :D

11. Jeste Davids,mozda u 92.

12. 92. minut, aj nek padne dogovor ko će da postavi.

EDIT: Bleke, ajde čovječe, jel opet treba da čekamo da vaskrsneŠ?!!!!

13. Hajde, Black Hole,zvanicno jeste "89." posto je tekma trajala 93.

14. Ovo će da bude neko "jebi me" pitanje, garant. Rekao mi čovjek iz Bugojna.

Mala, daj dvije Fraaaaaankove kave i kole, dvije!

15. ajte vi. sorry za kašnjenje

16. Ajde, kojom je brzinom potrebno da se vozilo F1 kreće da bi zeznulo zakone fizike i išlo naopačke po plafonu tunela?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.