Спортски квиз

1. Људи, Пикси је, џабе покушавате. :) Нека постави неко други, мене јебе нет, биће глупо ако поставим па не могу да пратим...

2. Jes, Piksijeva. Nek postavi neko drugi, ako Peki ne može...Piksi iz Pasi Poljanu ako ne grešim :) , s mojom tetkom u odeljenju bio...

3. Ma da, on je vaš, južnjak :D

4. Иначе, волео је да пије сок од бреске, а чувена је и његова изјава: "Јебеш недељу без супе."

5. Ma da, on je vaš, južnjak :D

:D jes bre!

Иначе, волео је да пије сок од бреске, а чувена је и његова изјава: "Јебеш недељу без супе."

Koji je to car...

6. Aj, ja ću. Koji igrač je u finalu LŠ 2003/04. zamijenjen poslije samo 22 minuta igre?
    Mislim da je lako pitanje.

7. lako za nekog, ko sve to pamti, ja sad treba da računam ko je tad bio u finalu :)

Jebem ga Dado Pršić

8. Dado Pršo ga je zamjenio :D

9. Jeste, reme, žili.

10. ae nek neko drugi cepa.... Ne mogu sad ozbiljno da pratim forum, nisam preko kompa.

11. e sad malo ja, nisam davno bio na netu...koji fudbaler je postigao najvise golova na svetskim prvenstvima za reprezentaciju argentine?

12. Pele. Kako lagano. Ko je najbolji naš fublaler?

13. Ne. Ja bih rekao da je to Žigić. Žigić je najbolji.

14. sob sob sob -.- da, u pitanju je batistuta...dube, teraj

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.