Спортски квиз

1. Јесте Ергић. Иван се зове. Цепај, Јерина!

Мене је изненадио, али много. Фудбалер, јеботе, а овако пише:

http://www.sportal.rs/news.php?id=13294

http://www.sportal.rs/news.php?id=15856

85% спортских новинара може да му тражи часове.

2. Иван Ергић. Знам да је он својевремено напустио репрезентацију зато што нема иста интересовања са осталим играчима. Каже, док он чита књигу, остали слушају Зорицу Брунцлик.

3. E to sam čitala pre dva dana, zvezda ga želi.

Elem, koliko krava je potrebno da bi se dobila dovoljna količina kože kako bi se napravila napravio potreban broj lopti za jednu godinu (sezonu) NFL-a?

:P

4. Мислим да ће то бити први фудбалер Звезде кога ћу да готивим у комплету! Надам се да ће доћи.

Пеки, јебига, изабрао човек погрешну професију... А сасвим је солидан играч.

5. О, јеб'ло те питање... 2445 крава? :)

6. A malo da se sprdamo u ove sitne sate :))) Niste valjda nešto ozbiljno i dosadno očekivali :P

Nije, ali ti je dobra procena :)

7. 2666 крава? :)

Иначе, читам ово, лик стварно опасно пише, и одлично размишља.

8. 6666 крава? МЕТАЛИКА!!!

9. jokenzi Peki, ali toplo :D

10. Правда за Декија! :)

3001?

11. Dvajte pucaj dalje, 3000 :)

12. Скраћеница једног фудбалског клуба је идентична званичном називу наше валуте. Који је то клуб? За енглеску репрезентацију је то Енг, немачку Гер на пример. мислим на ону скраћеницу на резултату. :)

13. РСД... Рода? Ништа ми друго не пада на памет.

14. Не, али јесте западна Јевропа.

15. Ротердам, Рем, Рекеативо? Немам појма.

16. Ниједан од наведених. Мала помоћ: тај клуб је из једне сепаратистичке покрајине.

17. Како се зову... Атлетик Билбао се не уклапа. Ма не знам.

18. Ај пошто идем да спавам па да не кочим тему, да откријем - Реал Сосиједад је тачан одговор. Настави Стивене (или неко други).

19. Исусе, как сам глуп...

Настави Стивене (или неко други).

Неко други.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.