Спортски квиз

1. YCHT jeste Turska. Vlatko, jebiga ti si zaboravio Srbiju.

YCHT, pitaj, ali nemoj ubuduće da postavljaš po dva odgovora, glupo je :)

2. Bio je u Partizanu, u Olimpijakosu u Grčkoj, u Italiji ne znam u kom timu i Turskoj dal u Bešiktašu nisam siguran.
    EDIT: jbg, okasnio

3. Ok, Okse :) Jbg, kad sam glup...znači Srbi, Turci, Italijani i Grci...ajd nek postavlja neko.

4. Јебига, ја кренем са два одговора кад сви почнемо да лупамо. Извињавам вам се дубоко.

Ај неко други нек постави.

5. Ma pitaj, zezanje, ovoono :)

6. Mogu ja.... Koji je nadimak nosio najbolji strijelac Svjetskih prvenstava u fudbalu?
    EDIT: Govorim o broju postignutih golova na svim SP na kojim je nastupio.

7. Ma nije, najbolji strelac je neki prastari igrač. Ne znam mu ni ime, kamoli nadimak.

8. To ako nije bio Žist Fonten, ali jebem li ga koji je nadimak...

9. gerd miler najbolji strijelac. a koji mu je nadimak bio..pojma nemam :)

10. Па је л' му надимак Герд? :)

11. pa brate u pravu sam najvise golova je postigao Luis Nazario De La Rima Ronaldo (Zuba) ili na Spanskom Rosinante kao Don Kihotov Konj xD .. A inace rokno je 15 golova !

12. Gerd je dao 14 golova brate

13. a Fontein 13 niste upravu

14. Verbalni Gzv je u pravu. Gerd Miler je postigao 14 ukupno, a debeli Ronaldo ga 2006te pretekao. Mislio sam na nadimak El Fenómeno. Nek' Verbalni pita.

15. a da nije Zubu Klose letos preteko?

16. A Gerd je nosio nadimak Mali debeli Miler...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.