Kolko ja znam to je Arči Tompson na meču Austarlija - Američka Samoa 31:0 (radio sam maturski iz geografije o tom delu sveta pa mi je taj podatak bio u zanimljivostima)?
EDIT: Dao je 13 komada
Jeste Brdac Tompson je dao najvise golova... 13.. a kad te vec zanimaju SP najvise je postigao Oleg Salenko 1994 godine.. dao je 5 golova.. Kameruncima
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Najvise postignutih Golova na jednom mecu !? (Jedan Igrac)
aj pitaj...
Pojasni de malo. Ako je inače onda mislim da znam, a ako je na Sp nemam pojma?
Pa evo brate Koji je Igrac na jednom mecu postigao najvise golova !? Ako vec nije bilo muka mi da listam xD
Inace brate inace ;)
Peruničić?
Šapić?
Koji sport brate?
Pa daj brate .. kad vec pises odgovor napisi koliko su dali golova a inace nisu oni..
Kolko ja znam to je Arči Tompson na meču Austarlija - Američka Samoa 31:0 (radio sam maturski iz geografije o tom delu sveta pa mi je taj podatak bio u zanimljivostima)?
EDIT: Dao je 13 komada
Fudbal jebote fudbal
Arči Tompson - 13 golova.
EDIT
sad videh da nisam prvi... jbg :/
Jeste Brdac Tompson je dao najvise golova... 13.. a kad te vec zanimaju SP najvise je postigao Oleg Salenko 1994 godine.. dao je 5 golova.. Kameruncima
EDIT
Aj sad ti postavljaj
e da, sjećam se tog Rusa...a posle više ni jedan ne utera klošar...ajde brdac...
Koliko se najviše igrača jedne reprezentacije upisalo u strelce na jednoj utakmici na SP i koja reprezentacija je u pitanju?
Argentina, 4?
Austarlija - Američka Samoa 31:0 xD !?
e da, sjećam se tog Rusa...a posle više ni jedan ne utera klošar...
Па после тога су испали, а пре тога је дао још један, па је делио прво место са 6 голова.
Nije Argentina, nije ni 4.
aha, sa romariom...